High Precision Coordinate Measuring Machine, CMM met hoge precisie, CMM met hoge nauwkeurigheid

1.Advanced en top machines
2.Innovatieve uitstraling ontwerp
3.Unique draadoverdracht octrooi technologie en het temperatuur compensatie systeem

Productdetails

Als een van de toonaangevende fabrikanten van China en leveranciers van hoogwaardige coördinaten meetmachine , hoge precisie cmm , hoge kwaliteit cmm , hoge nauwkeurigheid cmm , hoogwaardige metrologie gereedschappen , hoge precisie brug-type cmms, is het hier te wachten op uw contact.

Productoverzicht :

High-precision moving bridge type (Royal) aangenomen met de geavanceerde en top machines, innovatief uiterlijk ontwerp. Het transmissiesysteem keurt unieke gepatenteerde technologie toe, uitgerust met een perfect besturingssysteem en temperatuurcompensatiesysteem, geeft de Royal Series een uitstekende prestatie en mogelijke toekomstige upgrade. Wijd gebruikt in de workshop ontwerp, proces, kwaliteitscontrole, de nauwkeurigheid is hoger.

Het belangrijkste kenmerk is hoge nauwkeurigheid, hoog rendement, geschikt voor de meeste kleine work-piece detectie en reverse.

parameters:

TYPE

Model

reeks

Model

reeks

Model

reeks

Medium

Royal7106

700 * 1000 * 600

Royal 9128

900 * 1200 * 800

Royal9158

900 * 1500 * 800

Groot

Royal121510

1200 * 1500 * 1000

Royal122010

1200 * 2000 * 1000

Royal152112

1500 * 2100 * 1200

Kenmerken:

Open werkbank met grote belasting meetruimte, op voorwaarde dat de betrouwbare voorzorgsmaatregel voor een groot werkstuk is.

Unieke draadoverdrachtspatententechnologie en het temperatuurcompensatiesysteem, maken het systeem de bewegingseigenschappen, stijfheid en nauwkeurigheid sterk verbeterd.

Combineer stabiliteit, hoge precisie en high efficiency design om gebruikers een kosteneffectieve perfecte oplossing te bieden

Technische beschrijving :

1 , Finite Element Method (FEM, de Finite Element Method)

De internationale geavanceerde Finite Element Method (FEM, de Finite Element Method) is ontworpen, met behulp van de wiskundige methode van ongeveer benoemd tot echt fysiek model werden onder verschillende werkomstandigheden gesimuleerd, door de parameters en het ontwerpschema te optimaliseren, maakt de modelfout tot een minimum En stabiele oplossing genereren.

2 , algemeen aangenomen door luchtlager

De gehele machine neemt de omringende luchtdraagstructuur aan om de precisie van de gids in de hele reis te waarborgen.

3 , het rijsysteem bestaat uit unieke gepatenteerde technologie

Wire transmissie om de kleinere volgfout en snellere reactiesnelheid te waarborgen tijdens het bewegen, en sterk verbeteren van de dynamische prestatie van het meetapparaat, maximaliseert de bewegingsinertie, die de meetnauwkeurigheid beïnvloedt. En upgrade de traditionele snelheidsmotor naar speciale encodermotor.

4 , Uniek Patent Damp Mechanisme

Terwijl het dempingseffect wordt verbeterd, wordt de stijfheid van het kussende apparaat verhoogd en is de structuur eenvoudig en betrouwbaar, makkelijk te gebruiken en tegen lage kosten.

5 , temperatuur gecompenseerd systeem

De gehele machine aangenomen met temperatuurcompensatiesysteem, elke as heeft een temperatuursensor, evenals het werkstuk en de meetruimte hebben allemaal temperatuursensoren, temperatuurberekening uitvoeren van het meetproces door temperatuurverwerving.

6 , lucht tegenwicht

Goedgekeurd met de Europese geavanceerde pneumatische balanstechnologie, ophangcilinder om de axiale beweging en de storing tussen het transmissiesysteem te vermijden, verbeteren de nauwkeurigheid en de lange termijn stabiliteit van de meetmachine.

7 , leessysteem

Met behulp van slot RTLC rooster en TONIC leeskop (de belangrijkste is de IN-TRAC ™ referentie nul, druk op de knop automatische fase modulatie, uniek).

8 , besturingssysteem

Het besturingssysteem keurt bekend om exclusief Europa internationaal geavanceerde up-down dual computers controlesysteem, waardoor de betrouwbaarheid van het systeem en de storing capaciteit aanzienlijk wordt verbeterd.

Optioneel Probe Head:

PH10M / PH10MQ + SP25
Gemotoriseerde indexering sonde kop
PH20
Vijf-as koppeling sonde kop


SP80
Scansondekop
REVO
Hoge snelheid, 5-assige scansonde met hoge nauwkeurigheid

Selectieve accessoires:

Anti-vibratie kussen
spaninrichting Model wijzigen Frame

Kwalificatie:

Kwaliteitscertificaat
PTB
Calibratie certificaat Calibratie certificaat


Houten Gevallen:

Algemeen Type
Waterweerstandstype


Onderzoek