Handmatige coördinaten meetmachine, handmatige CMM, Promas 564

1.Y as leibaan neemt dove staarttype, die een hoge precisie en een goede stabiliteit heeft. 2.Software keurt Rational DMIS 3.Y as leibaan neemt dove staarttype, die een goede stabiliteit heeft.

Productdetails

Als een van de toonaangevende Chinese fabrikanten en leveranciers van handmatige meetmachine, handmatige CMM coördineren, PROMAS 564, dat is hier, wacht op uw contact.

Overzicht:

1. Vaststelling van geavanceerde FEM (eindige elementen methode) laat een sterke stijfheid, kleine geometrie fout, hoge precisie, hoge prestaties en hoge stabiliteit.

2. Y-as leibaan neemt dove staarttype, die een goede stabiliteit heeft.

Waarop rustende luchtdruk luchtlagers gidsmanier 3. As drie's, bestaande uit luchtlagers die zelfreinigend, voorladen en een hoge precisie, garandeert de grote overspanning van lagers, sterke anti-zwaait, kleine weerstand, geen slijtage en stabiele beweging.

4. Vaststelling van beroemde reflecterende metalen band meetschaal, dat een thermische uitzettingscoëfficiënt dicht bij de meeste werkstuk heeft en zorgen voor een goede reproduceerbaarheid.

5. Software neemt in eigen bezit intellectuele eigendom en sterke functie Rational DMIS software. Met zijn perfecte meet- en online functie, zal het voldoen aan uitdagende vraag van de klant met een uitgebreide meting oplossing.

parameters:

ITEM DETAILS
Type Promas564
Lineaire schaal RENISHAW rooster heersers uit Groot-Brittannië
Resolutie van de RENISHAW leeskop 1.0um
Meetbereik 500mm x 600mm x 400mm
MPEe E≤3.5 + 4L / 1000um
MPEP R≤3.8um

Optioneel Probe:

MCP MH20i
Renishaw MCP ProbeRenishaw Mh20I Probe

Onderzoek