Gantry Coördinaten meetmachine, Gantry CMM, vloer-type CMM, gantry-type meetmachines

1.Adopt internationale geavanceerde Finite Element Method (FEM, de Finite Element Method) ontwerp 2.Overall mechanische gebruik vloertype portaalconstructie 3.Optional hoge precisie werktafel

Productdetails

Als een van de toonaangevende Chinese fabrikanten en leveranciers van hoge precisie kleine portaal coördinaten meetmachine, hebben we twee soorten gantry cmms met inbegrip van kleine en grote size.g We wachten hier op uw contactpersoon.

Optioneel modellen:

TYPE

Model

reeks

Model

reeks

Model

reeks

Klein

Titan 153.012

1500 x 3000 x 1200

Titan 184.014

1800 x 4000 x 1400

Titan 203015

2000 x 3000 x 1500

Groot

Samenvatting (XYZ)

X (1500-3000)

Y (3000-12.000)

Z (1500-2500)

Technologie:

1. Vaststelling internationale geavanceerde Finite Element Method (FEM, Finite Element Method) houdt, met de mathematische methode van benaderen simulatie van echte fysieke model in verschillende werkomstandigheden uit te voeren maakt de modelfout tot het minimum en het genereren van stabiele oplossing door het optimaliseren de parameters en de ontwerp-regeling.

2. Algemene mechanische toepassing vloer brugtype structuur, de structuur van de algemene lay-out in een meer open meetruimte, biedt een effectieve meetoplossing voor grote, zware werkstuk.

3. Optioneel hoge precisie werktafel, het verstrekken van de werkbank volgens de eisen van verschillende klanten om de perfecte oplossing voor het lokaliseren van de vraag van grote lichtmeting eisen handiger te bieden.

4. As drie nemen van hoge kwaliteit graniet, precisie slijpen en belastbaarheid na kunstmatige veroudering, de juistheid van de drie assen geleider 000 heeft niveau bereikt

5. Drie assen vast rustende luchtdruk luchtlagers gidsmanier, omvattende luchtlagers die zelfreinigend, voorladen en hoge precisie.

6. Aangenomen met temperatuurcompensatiesysteem versieren een temperatuursensor elke as, en in het werkstuk en meetruimte inrichting een temperatuursensor, verwerving van real-time meting proces temperatuurcompensatie.

7. Drie as aandrijfsysteem keurt de unieke gepatenteerde technologie, maakt de beweging systeem follow fouten kleiner en systeem reactiesnelheid sneller en verbetert de dynamische prestaties van grote meetapparatuur, vermindert de beweging inertia effecten op de meetnauwkeurigheid.

8. CMM werd beschermingssysteem, waaronder de valbeveiliging Z-as meetkop botswaarschuwing en real-time monitoring en besturing, waardoor de veiligheid bruikbaarheid van de grote CMM sterk verbeteren.

Optioneel Probe Head:

PH10M / PH10MQ + SP25
Gemotoriseerde indexering sondekop
SP80
Scanning sondekop

PH20
Vijfassige binding sondekop
REVO
Hoge snelheid, hoge nauwkeurigheid vijfassige meettastelement


certificering:

Kwaliteitscertificaat
PTB
 rubber shock pad 106 pieces fixture
Calibratie certificaat Calibratie certificaat
 high quality with calibration certificate high quality with calibration certificate

Optionele accesoires:

spaninrichting Module Change Frame


Onderzoek