Grote Maat Gantry CMM, Grote Gantry meetmachine, Bilaterale measuirng machine

1.Real-time compensatie voor de geometrische hoeveelheid meettechniek 2.Diversified configuratie regeling en multifunctionele meetvermogen 3.Adopted met temperatuurcompensatiesysteem

Productdetails

Als een van de toonaangevende Chinese fabrikanten en leveranciers van hoge precisie grote gantry CMM, grote gantry CMM's, grote gantry meetmachine, gantry meausirng apparatuur, bilaterale measuirng machine, bilaterale CMM is het wachten hier op uw contactpersoon.

Product Overview:

Als medium tot hoge precisie gantry meetsysteem, voornamelijk gebruikt in automobiel-, luchtvaart-, zwaar transport en vormindustrie Voer de snelle detectie van grote specificatie artefacten, bieden uitstekende dynamische prestaties en overwogen werkstuk meetoplossing, diverse configuratie voldoen de vraag van verschillende werkstuk meting verschaffen scannen en contactoplossing, hele grote werkstuk detectie applicatie met hoge efficiëntie, hoge precisie.

parameters:

Type

Samenvatting (XYZ)

Meetbereik (mm)

X (1500-3000)

Y (3000-12.000)

Z (1500-2500)

MPEe (um)

Vanaf 3.2 + 3.3L / 1000

Kenmerken:

1. Betrouwbare eindige elementen analyse technologie om de stabiliteit op lange termijn van de apparatuur te waarborgen.

2. Real-time compensatie voor de geometrische hoeveelheid meettechnologie hoge precisie en betrouwbaarheid te garanderen.

3. speciaal ontworpen voor grote werkstuk aan de applicatie-eisen van de ruimtevaart, vliegtuig, schip industrie te voldoen.

4. Diversified configuratie regeling en multi-function meting mogelijkheid om gebruikers te voorzien van verschillende keuzes.

5. Kan worden toegepast op verschillende milieu, snelle, hoge precisie, de vereiste afmetingen van allerlei ingewikkelde werkstuk.

Optioneel Probe systeem:

PH10M / PH10MQ + SP25
Gemotoriseerde indexering sondekop
PH20
Vijfassige binding sondekop


SP80
Scanning sondekop
REVO
Hoge snelheid, hoge nauwkeurigheid vijfassige meettastelement

Meer details:

ijking

Milieu Nodig :( Meer details )

Temperatuur

20 + 2 1 / h 1 / m2 / 24h

Vochtigheid

40% -70%

Stroomvoorziening

220V + 10%, 50Hz-60Hz

Luchttoevoer

≥0.55Mpa


Onderzoek