Huis > Oplossingen > Inhoud

Toepassing van Reverse-Engineering in Mould productie

Sep 28, 2016

Een omgekeerde ontwerp werk wellicht grotere uitdaging dan een top-down design. Voordat het ontwerp van een product, je moet proberen te begrijpen van het idee van het ontwerp van originele model, op grond hiervan wellicht ook te herstellen of te overwinnen van de tekortkomingen van het oorspronkelijke model. In sommige opzichten is de omgekeerde ontwerp ook een proces redesign. Voordat u begint een omgekeerde ontwerp, moet een zorgvuldige analyse uitvoeren van delen, die hoofdzakelijk de volgende punten overwegen:

(1) bepalen van de algemene gedachte van het ontwerp, systematische analyse van het model van het werk-werk verrichten. Het model voornamelijk worden verdeeld in verschillende kenmerken gebied gesloten de algemene gedachte van ontwerp, en vinden de moeilijkheid, bereiken weet vrij goed eigenlijk.

(2) Bepaal het gekromde oppervlakte soort basisstructuur in de vorm van een model, die verband met de keuze van de juiste ontwerpsoftware en de gehaltebepaling van softwaremodules houden. Voor vrije-vorm-oppervlak, zoals auto, motorfiets #39; s uiterlijke en innerlijke decoratie, enz., bekleding delen moeten meestal een handige aanpassing van curve en oppervlakte module; Voor elementaire analytische gebogen oppervlak onderdelen zoals vliegtuig-, cilinder-, kegel is oppervlak niet nodig, omdat volgens hun meting gegevens uiteraard weten kan dat het vliegtuig of cilindrische oppervlak.

In feite, sommige kolommen, convexe platform wordt gekenmerkt nadat contour werd vastgesteld, het entiteitsmodel hele meting werd gecombineerd met het scannen gegevens gegenereerd. Moet kiezen sommige scannen punten of lijnen waarvan de kwaliteit zijn beter.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com