Huis > Oplossingen > Inhoud

De katalysatoren van industriële ontwikkeling--brug coördineren meetmachine (CMM)

Sinds de jaren 1960, had de industriële productie ontwikkeld zeer snel. Vooral na de opkomst van gereedschapswerktuigen, machines, automobiel, lucht-en ruimtevaart- en elektronica-industrie, zijn er verschillende soorten testen spitstechnologie en instrumenten nodig, zodat de drie coördineren meetmachine die 3d meettechnische belichaamt op dit historische moment ontstaat, en snelle ontwikkeling en verbetering heeft.

De precisie van de meting van traditionele prestatiemetingsprogramma's (zoals micrometer, remklauwen, gauge blok, enz.) is over het algemeen laag, die kan worden gebruikt in het veld wiens algemene nauwkeurigheid niet hoog is. Voor high-tech producten, de gemeten data niet tevreden is, maar het kost mankracht materiële middelen voor het meten van de kleine onderdelen één voor één. De opkomst van drie coördinaten officieel brak dit moeilijke probleem.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

In 1956,'s werelds eerste coördinaat meten van machine ontwikkeld door het bedrijf van de Britse FERRANTI, vervolgens na een reeks van verbetering, in 1964, het Zwitserse SIP bedrijf begon om software te gebruiken voor het meten van de afstand tussen de punten, die het gebruik van software meting geopend. Na de snelle ontwikkeling van computertechnologie, CNC tijdperk komst, de functie van de coördinaat meten van machine is sterker en de nauwkeurigheid van de meetapparatuur is hoger.

Met de vooruitgang van wetenschap en technologie, de functie, zijn precisie en kwaliteit van de drie coördineren meetmachine geleidelijk verbeterd, met name in onderzoek en ontwikkeling van gereedschapswerktuigen, machines, automobiel-, lucht-en ruimtevaart en productie van diverse ingewikkelde onderdelen. In antwoord op de wereldwijde concurrentie zijn productie bedrijven ook hecht groot belang aan de machinale bewerking efficiëntie verbeteren en de productiekosten te verminderen. Onder hen is het belangrijkste om hoogwaardige producten te produceren. Met het oog op de grootte van de onderdelen en de technische prestaties voldoen aan de eisen, de bedrijven uitgeven strikte kwaliteitsbeheer. Alleen op het uitgangspunt van de productie van hoge kwaliteit garantie kan de fabrikant realiseren de overleving en ontwikkeling.

Drie coördineren meetmachine met zijn hoge precisie, hoge flexibiliteit en uitstekende digitale vermogen wordt een belangrijk middel van kwaliteitsborging in het moderne ontwerp, ontwikkeling, productie, verwerking en productie.Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:overseas@cmm-nano.com