Huis > Oplossingen > Inhoud

CMM milieuvoorwaarden

Aug 24, 2016

Meten van Machine coördineren betreft hoge-precisie meetapparatuur, de toestand van het milieu kan invloed hebben op de juistheid ervan meten in een zekere mate, zodat de beste werkomstandigheden moeten worden gewaarborgd.

1. temperatuur eis voor nauwkeurige meting

1.1 temperatuurbereik: 20±2 ℃

1.2 temperatuurverandering: < 0.5 ℃/h; < 1 ℃/24u

1.3 temperatuurgradiënt: < 0.5 ℃/m

1.4 machine de Balancing temperatuur tijd: > 48u

Opmerkingen: De nauwkeurigheid van de machine zal afnemen als de temperatuur niet de standaardvereisten bereikt.

2. relatieve vochtigheid

De vochtigheid van de werkomgeving is van invloed op de machine in de volgende twee fundamentele aspecten:

Hoge luchtvochtigheid kunt u eenvoudig roest van de machine-onderdelen om het beïnvloeden van de machine werken en leven; Lage luchtvochtigheid maakt het gemakkelijk om te produceren van statische teneinde veroorzaken slechte invloed op de werking van computer-en controlesysteem. De geschikte vochtigheid is 45%-60%.

3. de properheid

Als statische en stof kan mogelijk invloed hebben op de meetmachine, houden stofdicht en antistatisch moet worden beschouwd in het ontwerp van het grondoppervlak en het oppervlak van de muur.

4. de luchttoevoer

Schoon en droog. De luchtvochtigheid is minder dan 15%

Lucht verbruik: 50L/min

Luchtdruk: 6-10 bar

5. voeding

AC 220V, 50Hz, 2.5KVA; spanning fluctuaties moet niet groot zijn dan 5% van de rating van de spanning; Gebruik niet de CMM met andere high-power elektronische apparaten samen zoals air conditioner, dupliceren machine, shredder, enz. In geval van met behulp van de samen is van essentieel belang, gelieve te isoleren transformator of hoge frequentie Ruisfilter aannemen.

6. basis trillingen eis

Trillen frequency≤10Hz amplitude≤0.5 mm

10 Hz < trillen frequency≤30 Hz-amplitude≤1mm

Frequentie trillen > 30 Hz-amplitude≤3μm

7. landing

Om te garanderen CMM power controlesysteem en pc systeem betrouwbaar en stabiel werken, moeten we CMM uitrusten met een systeem van onafhankelijke en betrouwbare aarding. Het systeem van de aarding moet ontwerp volgens lokale werkelijke conditie en aarding weerstand moeten beneden de 4 ohm.

Als de geologische voorwaarde slecht is, moet het gestripte aarding apparaat worden vastgesteld, die is gemaakt van verzinkte platgewalst staal gelast en bekleed door worp om zichzelf te beschermen. De weerstand van de aarding moet onder 4 ohm, of de aarding-apparaat moet worden verlengen.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:overseas@cmm-nano.com