Huis > Oplossingen > Inhoud

CMM Meting - hellende Holes Measurement

Mar 20, 2017

De automotor systeem wordt schuin-opening en klepgeleiderboring veelgebruikte structuur. In het algemeen een dergelijke structuur een hoek verwerking bases. Hun machinale precisie is zeer hoog, speelt een zeer belangrijke rol in de motor verwerking. Echter, hoe de werkelijke waarde van onderdelen en componenten correct te meten, is het al een dringend probleem moeten worden opgelost.

De snelle ontwikkeling van moderne meettechniek coördinaten meetmachine kunnen nu intelligente automatische metingen. Voor hellende gaten, kunnen we roterende sonde die gemakkelijk gemeten in elke richting gebruikt. Maar sommige van de CMM gebruik meetkop die niet vrij rotatie, het meten van de hoek berekening zeer moeilijk. Maar met behulp van de theorie van de tweedimensionale draaihoek, kan uitvoeren op een bepaalde hoek rekenwerk. Dus je kunt te maken voor de ontoereikendheid van de probe-functie, kan de hoek van de schuine gat nauwkeuriger en ga zo maar door te meten.

微 信 图片 _20170320133831.jpg

Werkstukken worden willekeurig geplaatst in de CMM meetruimte, is het waarschijnlijk kantelen in de ruimte, die wij kalibreren, ook de draaiende gereedschapsmachine te meten coördinatensysteem parallel aan de framedelen, dan bouwen werkstuk coördineren werkstuk.

Indien het werkstuk goed vast op de werkbank, slechts twee assen kantelen, maar op een hellend vlak op elkaar. Dat wil zeggen dat er een openbare hartlijn van twee coördinaten referentiekader. We moeten alleen de twee assen die loodrecht op de onveranderlijke as ze meestal evenwijdig te roteren. Tweedimensionale vondst is genoeg.


Laat het ons weten als u vragen of advies

E-mail: ! Overzeese cmm-nano.com