Huis > Oplossingen > Inhoud

CMM gebruik in de luchtvaart Blade

Aug 22, 2016

Motor van de luchtvaartindustrie is de essentie van de productie en het is een markering van nationaal niveau van de wetenschap en technologie. Blade is het "hart" van vliegtuigen motoronderdelen, waartoe de motorprestaties, de veiligheid en het leven besloten. Daarom is de detectie van de kwaliteit van het blad meer complex en strenge. De traditionele detectiemethode is het gebruik van speciale apparatuur voor het testen van het blad, die naar de loeien speurder efficiëntie en slechte nauwkeurigheid leidt. In de afgelopen jaren, met de populariteit van de drie coördineren meetmachine, de meest gebruikte methode is het gebruik van de contact CMM te meten op blade oppervlak door de methode van tweedimensionale scannen voor het testen.

REVO probe in blade measuring

Drie coördineren meetmachine wordt wijd gebruikt in het meten van de mechanische onderdelen dimensie en positie toleranties. Het uitvoert data-acquisitie via de sonde triggering of op het werk-stuk scannen, en vervolgens door berekening van de software aan synthese het element te worden gemeten, en krijgen de resultaten. Het kan meten het object digitaliseren, verbeteren van de nauwkeurigheid van de meting door middel van fout compensatie technologie, en flexibele meten software te realiseren van de automatisering en de hoge efficiëntie van luchtvaart blade meting heeft.

NANO precision drie coördinaat meten van machine gebruikt in lucht-en ruimtevaart, defensie, meubilair en mal verwerkende industrie zoals automotive onderdelen van 3D-meting. Het is uitgerust met rationele Onderhoudsinspecties meten van software die is gecertificeerd door de Duitse PTB. De software heeft messen module testen. Blade detectiemodule ondersteunt de trigger en scannen detectie modi, sectie scannen ondersteunt. Het kan ook snel berekenen gemeten betreffendedepositie van belangrijke parameters van het blad, sterk verbetert de nauwkeurigheid van de detectie en de efficiëntie.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail: overseas@cmm-nano.com