Huis > Oplossingen > Inhoud

CMM gebruik in de scheepvaart industrie

Sep 21, 2016

In de afgelopen jaren, China #39; s scheepsbouw verkregen de ongekende ontwikkeling, volgens relevante statistieken blijkt dat in 2013 China #39; s scheepsbouw voltooid 4,534 draagvermogen ton, nieuwe orders bereikt draagvermogen van 69.84 miljoen ton. Sinds 2010 als de wereld #39; s scheepsbouw, China houden nr.1 tijdens de 4 jaar in de wereld.

Schip industrie is de belichaming van het land #39; s productie technologie niveau. Marine diesel motor is scheepsbouw kern delen, haar ontwikkeling rijdt de machine tool-industrie, vooral de grote zware machine tool ontwikkeling en innovatie, en heeft ook zeer strenge eisen voormeetapparatuuraan te passen aan de meting van deze grote precisie onderdelen. Soort Marine diesel motoronderdelen en componenten zijn voornamelijk samengesteld uit vak delen, met inbegrip van bovenste en onderste Carter, drijfstang, krukas, cilinderkop, vliegwiel shell delen, enzovoort. Relatieve aan andere componenten, het heeft de functies van groot formaat, meer meting items en hoge nauwkeurigheid. Dusgrote brug en grote gantry precisie meetinstrumentis de ideale oplossing voor bed diesel motor parts and components, met name de meting van de hoofdmacht.

De hoofdtekst als een fundament voor de dieselmotor, het ondersteunt de hele dieselmotor. Alle onderdelen en hulpsysteem direct of indirect gefixeerd op het lichaam, die het compact en gemakkelijk-behoud van uiterlijk vormen. De detectie van hoofdtekst is daarom de meest complexe meting van diesel motoronderdelen.

NANO gantry reeksTitan, deSamenvattingkunnen voldoen aan de vraag van grote werkstuk meting. We hebben de geavanceerde technologie, strikte productieprocessen om meting van nauwkeurige en efficiënte oplossingen voor de lucht-en ruimtevaart, defensie, auto productie, schimmel, schepen, enzovoort.


Gelieve ons te contacteren als enige quesitions of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com