Huis > Oplossingen > Inhoud

Het gebruik van CMM in Reverse-Engineering

Reverse-engineering is een soort product serieproductie en de secundaire ontwikkeling technologie, ontwikkeld uit de 20e eeuw. Omdat het in tegenstelling tot de traditionele product ontwikkeling volgorde, is dus het vaak bedoeld als reverse-engineering. Reverse-engineering is het resultaat van het veld van commerciële en militaire hardware. Haar hoofddoel is het uitvoeren van de meting van originele producten wanneer kan niet gemakkelijk te verkrijgen van de nodige productinformatie. Ten tweede is het gebruik van CAD naar productmodel instellen en verrichten van passende behandeling het product model om nieuwe producten te produceren. In reverse-engineering is de drie coördineren meetmachine een belangrijke apparatuur. Het product van de oorspronkelijke digitale en product oppervlakte wederopbouw vereist de steun van de drie coördineren meetmachine.

Digital van de originele producten is de eerste stap in de ontwikkeling van reverse engineering, ook is de meest kritische stap. De precisie van de digitale producten kan de structuur van de productanalyse en secundaire ontwikkeling van het product beïnvloeden. Tijdens het gebruik coördineren meetmachine, kan het bereiken van hogere nauwkeurigheid eis en nauwkeurige 3 d model van het product.

Drie coördineren meetmachine kan worden onderverdeeld in twee soorten: Neem contact op met de meting en contactloze meting. Neem contact op met de meetmethode door het aftasten van hoofdcontact met samples en registreren de coördinaten op het oppervlak van het monster. Het kan worden onderverdeeld in trekker type en continu type. Voor de grote monsters van lucht-en ruimtevaart, automotive en andere industrieën, kan over het algemeen kiezen contact meting. De trigger type meting kan kunstmatig worden gepland, die kan meer punten te krijgen in de grote kromming of scherpe kromming verandering gebied. Terwijl in het relatief vlakke gebied, kan het met minder punten te voldoen aan de vereiste nauwkeurigheid worden gemeten.

Contactloze meetmethode is voornamelijk gebaseerd op het fundamentele beginsel op het gebied van optische, akoestische, magnetisme, enzovoort. Snel verzamelen van een groot aantal dichte punten in het gehele oppervlak van de monsters ingesteld, die is eenvoudig te bedienen, en kunstmatige meting plan kan verminderen.

De hoeveelheid gegevens die zijn gevangen door drie coördineren meetmachine is erg groot, die de vereiste hoge nauwkeurigheid kunnen bereiken. Zo is het meer wijd gebruikt in de reverse-engineering.


Informeer ons als u vragen of advies

E-mail: overseas@cmm-nano.com