Huis > Oplossingen > Inhoud

Voorwaarde zoals voor CMM-installatiesite

Nov 09, 2017

1. Omstandigheid van de installatie

Om een ​​vlotte installatie, reparatie en onderhoud van de machine te garanderen, moet u voldoende ruimte in horizontale richting garanderen.

In verticale richting moet niet minder dan 200 mm boven de machine worden verzekerd.

Houd u als volgt aan de regels om de juiste installatie uit te voeren:

De machine moet uit het raam, de deur, de winduitgangen van het luchtregelsysteem komen of waar crossventilatie bestaat.

De machine moet uit de buurt van direct zonlicht komen in geval van verschillende temperatuursituaties. Over het algemeen moet de machine ver verwijderd zijn van de warmtebron en moeten zelfs isolatieplaten rond de machine worden geplaatst.

De machine moet ver weg zijn van waar een sterk elektriciteits- of magnetisch veld wordt opgewekt, zoals een stroomschakelaar, een transformator, een elektrische ontladingsmachine, een hoogfrequentoven of een impedantielasmachine. Zelfs al is de machine geïsoleerd van hen, toch moet de machine daar nog een grote afstand bewaren.

De CMM moet ver van de machine worden geïnstalleerd, zoals een ponsmachine of een krachtige hamer, die trillingen kan produceren of overbrengen.

De CMM mag niet op de tweede verdieping of hoger worden geïnstalleerd.

Kort gezegd moet de CMM correct geplaatst zijn om de correcte installatie en de juiste operatiezone te garanderen, in het geval dat deze wordt gestoord.

东莞洄科.jpg

2. Enkele andere gerelateerde punten

Tijdens de CMM-installatie moet u meer aandacht besteden aan de volgende items.

een. Een voeding en een luchttoevoersysteem moeten van tevoren klaar zijn, zodat de operator niet gewond raakt tijdens het installeren, bedienen of onderhouden van de machine.

b.   Verlichting is essentieel voor veilige installatie, onderhoud en bediening.

c.   De gebruiker moet de CMM speciaal markeren om schade aan andere personen of voorwerpen te vermijden wanneer de aanpassing of de bewerking wordt uitgevoerd.

d.   Er moeten enkele speciale verantwoordelijke personen verantwoordelijk zijn voor de bediening van de machine en het beheer ervan. Zodat het het schema niet vertraagt ​​als de werktaak niet goed wordt gecoördineerd.

e.   Er moeten veilige bedieningsregels en een handleiding worden opgesteld om ongelukken te voorkomen.

f.    Aanverwante landnormen en bedrijfsnormen moeten worden nageleefd.


Laat het ons weten als u vragen of advies heeft

E-mail: overseas@cmm-nano.com