Huis > Oplossingen > Inhoud

Coördineren met het meten van Machine in CNC verspaning

Aug 25, 2016

Met de ontwikkeling van de industrie, hebben CNC machine wijd gebruikt. Verwerkende bedrijven alle hebben hun eigen CNC machine of numerieke besturing processing center. De toepassing van CNC machine is ter verbetering van de verwerkingscapaciteit van ondernemingen, waardoor de industrie produceren van mechanische producten van hoge kwaliteit, op hetzelfde moment kunnen minimaliseren productie tijd, verbetering van de economische voordelen van ondernemingen.

percision measuring machine

Drie coördineren meetmachine is een soort van meetapparatuur in combinatie de optische, mechanische, elektronische en computer controle techniek met hoge precisie, hoge efficiëntie. CMM kan uitgeven effectieve meting van de eerste inspectie van de artikel- en productieproces van complexe vorm en precisie onderdelen. Zo kan het de meest doeltreffende en accurate gegevens voorzien in werktuigmachines meubilair en aanpassing van de snij gereedschap positie compensatie en het programma van de verwerking.

Productie bedrijven hebben hun eigen precisie CNC verwerkingsapparatuur juiste uit producten van hoge kwaliteit te werken. Hoge kwaliteitsproducten zijn fundamenteel gerealiseerd door middel van het fabricageproces, in plaats van te vertrouwen op de eindcontrole. Het doel van de kwaliteit van de moderne industrie is de productie van de onderdelen overeenkomstig de ontwerpeisen voor zover mogelijk houden. Echter om redenen van de consistentie van het productieproces en het ontwerp, moet u controle tijdens het productieproces. Productie proces controle is dat de meest effectieve methode is om nauwkeurige meting van de grootte, nadat krijgt de informatie over de grootte door de analyse van contrast kan feedback het productieproces, verbeteren de verwerking technologie of productie-proces, zodat het continu verbeteren van de kwaliteit van het product.

five axis auto probe head PH20

Drie coördinaten is een van de meest effectieve methoden om nauwkeurige meting en evaluatie van de grootte, en kan in plaats van een scala aan prestatiemetingsprogramma's. Daardoor sterk verminderen van de hulpmiddelen die nodig is om het complexe product testen en aankoop kosten, die op zijn beurt heeft sterk verminderen de beproeving tijd.

CNC verspanen van apparatuur kan niet werken zonder CMM in de productie van mechanische producten. De toepassing van de drie coördinaten kan betrouwbare gegevens leveren voor de ontwikkeling en productie van CNC producten, zodat de hoge kwaliteit van producten, en spelen een belangrijke rol ter verbetering van de economische voordelen van de onderneming.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:overseas@cmm-nano.com