Huis > Oplossingen > Inhoud

Operatie voordat het CMM

3D meetinstrument is een soort precisie meten van machine. Dus de juistheid ervan is de sleutel, maar de nauwkeurigheid niet alleen worden besloten door de machine zelf, zoals het frame, sonde, enzovoort, het ook worden besloten door de omgeving en de operationele vaardigheden. Volgt zijn enkele opmerkingen over de operatie voordat het CMM.

De gids spoor verwerking precisie van 3D meetmachine is hoog en de afstand tussen de lucht lager is klein. Als er stof of andere verontreinigingen op de hulplijn, zal het gas lager en gids spoor kras veroorzaken. Zo kan de gids moet worden gereinigd telkens vóór het starten van de machine. Metalen geleiders moeten worden gereinigd met luchtvaart benzine doekje (120 of 180 # benzine) en graniet gids moet worden gereinigd met watervrij alcohol.

Vergeet het niet, vet kan geven gas rekening houdend met in het proces van onderhoud; Meten van machine zelfs als niet worden gebruikt voor een lange tijd, moet ook het onderhouden van effectieve milieu temperatuur vochtigheid. Daarom voorstellen om het verrichten van geregelde airconditioning ontvochtiging om te voorkomen dat de schade voor het meten van machine onder hoge temperaturen en hoge luchtvochtigheid milieu;

Als drie coördineren meten van machine wordt niet gebruikt voor een lange tijd, het moet worden voorbereid voordat de werkzaamheden aanvangen: schakelaar binnentemperatuur en luchtvochtigheid (voor 24 uur), in de vochtige omgeving moet ook regelmatig open de elektrische schakelkast om ervoor te zorgen dat de printplaat is volledig droog en om te voorkomen dat de schade vanwege het vochtige bij plotselinge opladen. Controleer de luchttoevoer, de voeding. Het is beter om de spanning-gestabiliseerde bron configureren.

Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:overseas@cmm-nano.com