Huis > Oplossingen > Inhoud

Een nieuwe generatie van het meten van innovatie

Aug 18, 2016

Vijf as meettechnische verwijst naar de synchrone verkeer van drie coördinaten machine(CMM) en sonde hoofd as, die sterk de dynamische fout onder de hoge meet snelheid vermindert te meten. Vijf as is toegepast op complexe artefacten van hoge precisie, hoge efficiëntie meting, met name voor de luchtvaart, ruimtevaart, militaire industrie en andere velden.

In traditionele meetmethode oefent CMM alle nodige beweging om oppervlakte gegevens te verkrijgen. De traagheids versnelling machine structuur afwijking zal veroorzaken, en vervolgens de meting fout ontstaat.

PH20 probe headhigh speed five-axis scanning probe

Vijf as meettechnische wordt gebruikt samen met de vrije rotatie sonde, kunt de sonde verplaatsen op de twee rotatie-as op hetzelfde moment tijdens het meten. Die de traditionele beperkingen doorbreken. Daarom kunt CMM kan werken in haar beste manier, dat wil zeggen de CMM verplaatsen volgens de richting van een enkele vector rijdt met een constante snelheid. Verhouding tot de CMM, sonde hoofd heeft een lichter gewicht en betere dynamische prestaties, en beter aanpassingsvermogen heeft. Dus het is kunnen snel volgen de verandering van de meetkunde werkstuk en schadelijke dynamische fout worden niet geïmporteerd. Bovendien kan het ook de oppervlakte meting snelheid, het verkorten van de meting-cyclus.

Vijf as meettechnische niet alleen verbetering van de efficiëntie van de meting maar verkorten de productietijd in de grootste mate die voorzien in een uitgebreidere kwaliteitsbeoordeling de fabrikanten.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:overseas@cmm-nano.com