Huis > Oplossingen > Inhoud

Juistheid van coördinaat meten van Machine--graniet

Nov 03, 2016

Precision manufacturing is een van de belangrijkste ontwikkeling richting van mechanische fabricage, het is uitgegroeid tot een symbool voor het meten van de niveaus van high-tech van een land. De ontwikkeling van geavanceerde technologie en defensie-industrie is afhankelijk van de precisie detectie. Drie coördineren meetmachine als een soort van hoge efficiënteprecisie meetinstrumenten, gebruikte in de productie van machines, instrument productie, elektronische industrie, lucht-en ruimtevaart en nationale defensie-industrieën. De toepassing van graniet in drie coördinaten meten heeft zo spoedig enkele jaren geleden bevestigd. Er is geen ander materiaal dat is beter dan graniet die kan voldoen aan de eisen van de meting.

Kenmerken:

Deel: 3.07

Elasticiteitsmodulus: 128Gpa

Druksterkte sterkte: 262.2Mpa

Flexure sterkte: 374.8Mpa

Waterabsorptie: normaal 0,5 ~ 0,7%

Coëfficiënt van lineaire expansie: 55 ~ 73 × 10-6℃

Shore hardheid: 79.8(Amount to HRC>55)

Voordelen:

1. goede stabiliteit. Na honderd miljoen jaar van natuurlijke veroudering behandeling, had interne stress afgeschaft. De organisatie is stabiel, dat is bijna zonder vervorming, de nauwkeurigheid kan voor een lange tijd stabiel blijven.

2. eenvoudige verwerking. Door het slijpen is polijsten, het makkelijk te krijgen hoge precisie en oppervlakteruwheid. Het is niet gevoelig voor temperatuur. Coëfficiënt van thermische geleidbaarheid en de coëfficiënt van thermische uitzetting coëfficiënt is klein, zelfs in de afwezigheid van een constantetemperatuurmilieukunt u de nauwkeurigheid. In de precisie-apparatuur beïnvloedt de vervorming veroorzaakt door temperatuur de nauwkeurigheid. Maar graniet is niet gevoelig voor temperatuur, de temperatuur is ontspannen, dus hogere precisie kunt bereiken.

3. eenvoudig onderhoud. Onder de voorwaarde van het oppervlak schoon heeft het graniet hogere weerstand, zonder vervorming, dus het zal niet van invloed op de nauwkeurigheid.

4. goede trillingsdemping. Vibratie is ongunstige factoren van precisie meting.

5. niet-geleidend, diamagnetisch.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com