Huis > Oplossingen > Inhoud

Vijf-assige REVO multi-sensor meetsysteem

Aug 16, 2016

REVO-2 is een nieuwe upgrade-product dat is een revolutionaire Multi sensor voor het meten van machine vijf as meting coördinaat. REVO-2 en de nieuwe CMM controller UCC S5 zijn in lessen trekken uit succesvolle REVO multi sensor systeem, dat de sterkere kracht en communicatie mogelijkheden heeft en kan worden gebruikt samen met de RVP afbeelding sonde en andere nieuwste REVO sensoren.

 advanced trigger scanning probe five-axis fast scanning probe

REVO-2 is vastgesteld met de optimalisatie van harde sferische lucht technologie indachtig zijn twee rotoren as, die voor een stijve meting-platform zorgen kan. Twee as wordt gedreven door de meest geavanceerde borstelloze motor, de resolutie van het coderingsprogramma wordt gewijzigd van het origineel 0.08 seconden tot 0,002 seconden. Wanneer het wordt toegevoegd 100 mm lange naald, kan de positionering resolutie bereiken 0.001 um, die is bijna 40 keer dan de generatie technologieën.

Renishaw voorgesteld nieuwe afbeelding hoofd (RVP), die kan worden gebruikt samen met REVO. RVP voegt de functies zoals bijvoorbeeld trigger, snel contact scannen en oppervlakte ruwheid meting op basis van contactloze detectie om de functies van REVO multi sensor.


Informeer me als u vragen heeft of advies

E-mail: overseas@cmm-nano.com