Huis > Oplossingen > Inhoud

Procedure voor het kalibreren CMM Probe Head

Feb 13, 2017

Coördinaten meetmachine (CMM) wordt steeds meer gebruikt in de machine, automobiel-, luchtvaart-, schimmels en andere industrieën, en het object moet detecteren wordt steeds ingewikkelder, waarbij de testpersoneel vereist kunnen flexibele toepassing in de mast meetproces. CMM Sondekop is een belangrijk onderdeel, speelt een belangrijke rol, en kan stabiele basis voor meetnauwkeurigheid. Voor het gebruik van CMM, moet het eerst aan de sondekop te kalibreren om de juiste te bepalen.

We kunnen de volgende stappen gebruiken om te kalibreren tasterkop . Eerst aan de legrichting van de probe schacht te bevestigen is of consistent is met de CMM asrichting na verwijder de sonde schacht, moet worden gekalibreerd. Het moet ervoor zorgen dat de veer vast en betrouwbaar. En de sonde hoofd en de naald moet worden gekalibreerd met behulp van speciaal gereedschap om ervoor te zorgen de ruby bal zijn schoon en geen schade. De installatie van het verlengstuk moet zijn met het laadvermogen van de meetkop zijn.

Om de sonde schacht, het grote bar en stylus en de sonde correct ingesteld, de gebruikende positie van de sonde hoofd heeft gelijk. Standaard diameter moet de werkelijke waarde in de kalibratie certificaat. Het ijken snelheid sondekop moet zijn met de meetsnelheid zijn. Bij het kalibreren van de enkele sonde, moeten aandacht besteden aan de afwijking tussen stylus diameter en bol.


Laat het ons weten als u vragen of advies

E-mail: overseas@cmm-nano.com