Huis > Oplossingen > Inhoud

Hoe kies u een meetsoftware?

Jun 22, 2017

Software stelt de meetmachine in staat om te voldoen aan de potentiële eisen van snelheid en nauwkeurigheid.

De meetsoftware van vandaag kan dit niveau bereiken, zelfs de meest complexe programma's vereisen geen kennis van computerprogrammering. Nowdays, de meet software is menu-driven, het herinnert de operator wat hij moet doen, en raadt zelfs de meest waarschijnlijke optie aan.

 

Softwareprogramma's hebben ook statistische procesanalyse en controlefuncties. De applicatiesoftware voor dunwandige afmetingen vergemakkelijkt de positionering en meting van het werkstuk dat de stappenrand bevat, door moeren en bouten. Volledig functionele contourmagneetmachine kan snel werken en nauwkeurig bevestigen van de complexe, niet-geometrische, niet-rechte werkstukken. Zoals turbine bladen, schroef compressor rotor, versnelling, zuiger, CAM en de krukas.

 

Het zachte gauge werkpakket kan de gauge grafisch opbouwen en de eigenschappen van de onderdelen door middel van wiskundige methoden invoeren om de geometrische afmetingen te corrigeren. Sommige programma's bieden dergelijke modules om niet-regelvormen te meten, zoals dunne muren en plastic montage, voorruit en uitlaat. Dit vermindert de behoefte aan dure vaste meters. Andere modules kunnen 2-d en 3-d optimalisatieprocessen uitvoeren en profielvergelijkingen kunnen voltooien.


image.png image.png


De data-transmissie standaard is ontwikkeld en wordt algemeen aanvaard door de industrie, zoals de meetinterface standaard ( DMIS ), die gebruikt wordt om de communicatie van CAD-systeem naar de Meetmachine ; De initiële grafische uitwisselingsstandaard (IGES) is om data-uitwisseling van CAD-systeem naar CAD-systeem te voltooien. Zo'n functie maakt de meetfunctie voldoende om in omgekeerde techniek te worden gebruikt. Op dit moment komen de productgegevens af van de meting van modules of onderdelen. De dataoverdracht kan ook nuttig zijn voor CAD data ontwikkeling en meetprocedures. In de geschikte situatie, zelfs offline, kan het de last van de meetmachine bij massaproductie verminderen. daarom Het kiezen van de juiste meetsoftware is van kritisch belang.

Nano Metrology keurt de wereldberoemde meetsoftware Rational DMIS goed, die is gemanualiseerd, handig en intelligent. Het kan u helpen om met hoge efficiency te werken en ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw producten, wat u de beste keuze kan zijn om mee te werken.

 

Informeer ons als u vragen of adviezen heeft

E-mail: overseas@cmm-nano.com