Huis > Oplossingen > Inhoud

Hoe kies je UPS voor CMM?

Oct 19, 2017

In de eerste plaats, zorg ervoor dat de kracht van de apparatuur, over het algemeen gewone PC of industriële macht is ongeveer 200 w, MAC is in 300 w, server tussen 300 w en 600 w, andere apparatuur power waarde kan verwijzen naar de gebruiksaanwijzing van het apparaat .

Ten tweede moet de nominale kracht van UPS worden gekend, er zijn twee methoden: schijnbare vermogen (VA) en de werkelijke uitgangsstroom (W), omdat het bestaan ​​van de reactieve kracht de verschillen veroorzaakt, de omzettingsrelatie is: schijnbare kracht * power factor = daadwerkelijke uitgangsvermogen.

De krachtfactor van back-up en online interactief is tussen 0,5 en 0,7, en de online power factor is meestal 0,8.

QQ截图20171019170049.jpg

Om UPS met apparatuur aan te passen, moet deze gebaseerd zijn op de werkelijke uitgangsstroom van UPS.

Volgens het gebruik van de omgeving kan de selectie worden verdeeld in industriële UPS en commerciële UPS. Industriële UPS past zich aan bij de vijandige omgeving, en de commerciële UPS heeft hogere milieueisen.

UPS wordt gewoonlijk verdeeld in twee typen: Industriële frequentie en hoge frequentie. De industriële frequentie UPS bestaat uit SCR-gelijkrichter, IGBT-omvormer, bypass en werkfrequentie-isolatie transformator. De frequentie van de gelijkrichter en de transformator is 50Hz.
Hoge frequentie UPS bestaat meestal uit IGBT hoge frequentie gelijkrichter, de batterij converter, omvormer en de bypass. IGBT-gelijkrichterschakelfrequentie is meestal in een paar K tot tientallen KHz, zelfs zo hoog als honderden KHz, in vergelijking met 50 Hz, wordt de frequentie van de frequentie heetfrequente UPS genoemd.


Informeer ons als u vragen of adviezen heeft

E-mail: overseas@cmm-nano.com