Huis > Oplossingen > Inhoud

Hoe schoon de raspen heerser van CMM

Hoge precisie coördinaat meten van machine is vereist om te werken in de stofvrije binnenmilieu, de temperatuur tussen 18 tot en met 22 graden, luchtvochtigheid gecontroleerd tussen 40% en 70% moet worden gecontroleerd. Dus meten milieu moet met geschikte airconditioning apparatuur worden geïnstalleerd. Voorwaardelijke gebruiker kan kiezen om te installeren om ervoor te zorgen de kwaliteit van de lucht droger. Hoeweldat drie coördinaten meetmachine in zo'n goede omgeving, de liniaal raspen nog hoeft te doen van onderhoud op een regelmatige basis. Dit kan de meting juistheid en verlengen van de levensduur van drie coördinaten meetinstrument.

Raspen liniaal precisie meting component is het onderhoud speelt een grote rol bij de verbetering van de precisie van de meting. Klappen zijn de noten van de juiste manier om schoon raspen liniaal:

Ten eerste duik in absorberend bal met gedehydrateerde alcohol nemen het afvegen van de absorberende bal van de ene kant van de liniaal raspen aan de andere kant en vervolgens vervangen door de schone katoenen bal te vegen opnieuw. Katoenen bal kan niet worden hergebruikt, en mag niet heen en weer te vegen. Bijzondere aandacht besteden aan dat doen niet aan te raken lezing hoofd in het proces af te vegen. Omdat lezen hoofd wordt gebruikt om te lezen raspend worden sensor kalibratie, de locatie en de afstand van raspen nauwkeurig aangepast. Als deze dingen zijn veranderd, het zal de lezing fouten veroorzaken die niet kunnen opstarten van het systeem, zodat zijn zeker aandacht te schenken aan En laat niet het lawaai van katoen vezel stok op het raspen, vezel adsorptie elektrostatische beïnvloeden lezing hoofd zal produceren. Raspen liniaal moet niet vaak worden geveegd, kwartaal of halfjaar een is OK.

Voor Renishaw open rooster liniaal is er een soort beschermende film op de laag van raspen liniaal. Als u schoon wilt, duik in de manches met water grazen of te vegen met watervrij ethanol. Maar de kwaliteit van watervrij ethanol hoog moet zijn, die moet niet bevatten methanol, omdat methanol corrosie van de beschermende film is.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:overseas@cmm-nano.com