Huis > Oplossingen > Inhoud

Hoe ter controle van de CMM Accuracy In Real Time

Jan 19, 2017

Veel gebruikers zijn niet hun eigen duidelijk coördinaten meetmachine (CMM) precisie na gebruik van een periode van tijd. Hoe de CMM nauwkeurigheid in real time te controleren, hier raden een methode van introspectie.

1. Met behulp van standaard inspectietool

De beste manier om de machine nauwkeurig te controleren is met de standaard inspectie tool. Eindmaat, instelring, bol, hoge precisie hoek vierkant, enz. Als de temperatuur verandert of hoger meetnauwkeurigheid noodzakelijk, kunnen we boven standaard hulpmiddel om de lengte, rondheid, diameter en andere parameters te onderzoeken. Wanneer het nodig is, kunnen we ook betrekking heeft op de juiste correctie. Het is zeer nuttig voor de operator.

2. Met behulp van standaard werkstuk

Met behulp van standaard werkstuk nauwkeurigheid machine inspecteren, maar is relatief gecompliceerd, kan het alleen uitvoeren in een tijdsperiode. Gemakkelijke manier is om een typisch werkstuk te gebruiken, compleet automatische meting programma, maatregel voor vele malen onder de put machine kalibratie. Vervolgens berekent volgens de statistische regelmaat en noteer redelijke prijs en tolerantiebereik.

Als voel geen vertrouwen van de twee bovengenoemde methoden, kunt u ook contact met ons op en we zullen een verscheidenheid van diensten met toegevoegde waarde te bieden.

Meetsysteem upgrade

De meest geavanceerde meet- systeem in het begin van meetmachine klanten configureren, waardoor de hele meetmachine om te upgraden naar de huidige wereld van geavanceerde technologie niveau, het verbeteren van de meting efficiency door upgrade, het afwerken van allerlei inspecties.

Nauwkeurigheid kalibratie en correctie

Regelmatig uit te voeren kalibratie en correctie van de machine voor de consument om de apparatuur altijd onderhouden hoge precisie, hoge efficiëntie, om de nauwkeurigheid van de testresultaten te garanderen.

meetsoftware

Door de update en verbetering van de software-functie om de vraag van klanten tot het maximale bedrag te voldoen, en bieden een verscheidenheid van gespecialiseerde software voor de selectie, het ontwikkelen van speciale meting oplossingen voor onze klanten.

Onderhoud

Het maken van hoge standaard regelmatig onderhoud oplossingen aan klanten, zorgen voor een betrouwbare werking van de meetmachine, verlengt de levensduur van de meetmachine. Tegelijkertijd is om voldoende meetmachine reserveonderdelen, maak uw meetmachine in gebruik zonder zorgen.

Technische training

Volgens het gebruik van kenmerken, waardoor professionele training op maat leerprogramma, het beantwoorden van vragen om je snel te begrijpen technische vaardigheden en het verbeteren van de detectie-efficiëntie.

Hulp ter plekke

Na-verkoop zal service engineers on-site service voor klanten in de eerste keer, dat kan u toestaan om echt te ervaren de NANO dicht kwaliteit van de dienstverlening.

spaninrichting

NANO kan bieden verschillende draagbare functionele armatuur simple het meten vaartuig.


Laat het ons weten als u vragen of advies

E-mail: overseas@cmm-nano.com