Huis > Oplossingen > Inhoud

Installatie voorbereiden van NANO CMM

Oct 10, 2016

Nameetmachinegeleverd aan de gebruiker, te doen gelieve ernstige amp; noodzakelijke controle en Ken voorbereiding van de installatie, zoals de installatie site, [LbMarket_Transport] passage, en de levering tool.

1. pakket check

Controleer en tellen de verpakking vakken, het serienummer en de status van de verschijning. Wanneer er tekort of iets gebroken is, neem contact op met de afdeling verwante levering tijdig te verduidelijken van de waarheid en contact met ons op.

2. demonteren van de verpakking-box

De verpakking-box moet worden geopend door onze technici en de gebruiker samen. De onderdelen in het vak moeten worden beschermd tegen wordt gebroken. Controleer na verpakking vak open modus van de lading, de hoeveelheid en de geïsoleerde stukken volgens de paklijst.

3. schoonmaken van het toebehoren

Ter bescherming van het CMM en delen van schade of roest tijdens het vervoer, zijn de CMM onderdelen afzonderlijk verpakt voordat ze worden verzonden uit vanuit defabrikant. Gelieve te reinigen up voordat installatie.

4. macht en luchtpomp

Stabiele spanning van de 220V netspanning is vereist. De gebruiker dient exclusieve grondkabel te bereiden. De doorstroming en de druk van de luchtpomp moeten voldoen aan de regelgeving. De lucht moet gefilterd worden vóór invoer naar CMM. De perslucht aan CMM moet droog zijn en de temperatuur van de lucht moet in de buurt van de meettemperatuur kamer om te garanderen dat de lucht gezien, cilinder onderdelen werken normaal zodat de precisie en de stabiliteit van het CMM.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com