Huis > Oplossingen > Inhoud

Instrument Winterbescherming

Nov 30, 2017

Instrumenten en meters, zijn nauwkeurige stabiele om betrouwbare gegevens te verstrekken voor het testen, echter, wanneer de winter komt, veroorzaakt door de lage temperatuur, vaak instrumentatie onderdelen schade, die niet kan zorgen voor stabiele en nauwkeurige resulterende gegevens, enz., Dus hoe te beschermen het instrument in de winter?

A. Isolatiemaatregelen tegen hitte

Door isolatiemateriaal te gebruiken om de lichaamsdelen van het instrument in te pakken die gemakkelijk te bevriezen zijn. We moeten controleren om te voorkomen dat de verpakking breekt van het isolatiemateriaal

B. Onderhoudsmaatregelen

1. Kies de locatie van installatie: droog, geen regen of sneeuwval

2. Er moet een technische bevestiging worden uitgevoerd, ongeacht of het isolatiemateriaal defect is en of de stoomleiding is geblokkeerd.

3. We kunnen het geluids- en lichtalarmapparaat van stoomlekkage of stroomuitvaltoestand toevoegen, om de detectie en tijdige behandeling van de verborgen gevaren van de antivriesmaatregelen te vergemakkelijken.

In sommige gebieden is het temperatuurverschil te groot en kan de nacht meer dan -20 graden bereiken. Als u het uit de selectie kunt oplossen, kunt u het instrument van het type isolatietoestel kiezen, afhankelijk van het type instrument en de locatie van de installatie.


Laat het ons weten als u vragen of advies heeft

E-mail: overseas@cmm-nano.com