Huis > Oplossingen > Inhoud

Introductie van Compressed Air

Mar 06, 2017

Gebruikmakend van luchtdruk en luchtstroom te oefenen allerlei werkzaamheden wordt "pneumatische technology", en de lucht in gecomprimeerde toestand wordt "perslucht".

Lucht is de grondstof van de samengeperste lucht, dus de chemische eigenschappen van de perslucht is hetzelfde als de lucht. Als krachtbron, heeft het de eigenschap van hoge veiligheid, vrij van vervuiling, enz. Daarnaast is de opslagcapaciteit van perslucht is zeer sterk. Zolang het opslagvat afdichtingen en de energie kan worden in de houder gehouden hele tijd.

De perslucht heeft vele voordelen als een soort kracht, zodat het wordt veel gebruikt.

1 (2) .jpg

Functie van de perslucht

Omdat de lucht is een van de meest voorkomende gecomprimeerde medium, de perslucht is gemakkelijk te bereiken en het kan geen vervuiling veroorzaken, zodat de samengeperste lucht wordt gebruikt in verschillende gebieden en industrieën om automatisering te realiseren en aan de loonkosten te besparen.

Dus vanwege de eigenschap van de hogedruk perslucht, is het in de industrie toe te passen van coördinaten meetmachine. Voor CMM, perslucht heeft de volgende toepassing:

1.Het perslucht kan stroom voor de statische druk type luchtlager bieden (ook wel luchtlager. Hieronder zal noemen lucht lager).

De meeste CMM vast nul wrijving beweging van luchtlager. Het principe is input hogedruk perslucht vanuit de inlaat in luchtlager, wordt de luchtstroom via de opening aan het oppervlak van het luchtlager. Er zal dus een luchtlaag als een bepaalde dikte luchtfilm tussen luchtlager en geleidingsbaan zijn. De luchtfilm kan de beweging van de bewegende delen bij benadering nul wrijving realiseren. Op deze manier kan het waarborgen van de normale werkzaamheden van CMM. Daarom kan de perslucht garanderen dat de normale werkzaamheden van CMM.

2.Het verdichten energie voor cilinder evenwicht.

Als de coördinaten meetmachine , Z-as in verticale richting, zodat de kracht die door het gewicht moet worden geëlimineerd door andere componenten. Vanwege de voordelen van de soepele beweging, betrouwbare positionering, eenvoudige structuur en gemakkelijke aanpassing, het saldo cilinder is momenteel de eerste keuze voor het evenwicht van de coördinaten meetmachines. De functie van de hogedruk perslucht in het systeembalans duidelijk.


Laat het ons weten als u vragen of advies

E-mail: overseas@cmm-nano.com