Huis > Oplossingen > Inhoud

Meten van de fout van CMM (II)

Jan 03, 2017

1. de omgevingstemperatuur

De lengte fout E meten en detecteren van fout R is de fout onder de voorwaarden bepaald vóór levering, welke ook wel bekend als fundamentele fout. De eerste stap van milieu-omstandigheden is de omgevingstemperatuur. Vereiste algemene milieu-temperatuur is op 20 ° C ± 2 ° C. Environmental temperatuur vereist niet alleen CMM zelf maar ook delen te beproeven stabiel worden. Door de metalen materialen beïnvloed door de temperatuur zal produceren warmte vullings koude krimpen, onder verschillende temperaturen, lengte is dus niet hetzelfde.

2.Environmental vochtigheid

Luchtvochtigheid moet worden gecontroleerd binnen 35 ~ 65% meestal, vochtigheid niet alleen beïnvloeden de meetfout, maar ook zal ernstig schade de delen van elektrische toestellen van CMM, enz. Installeer luchtontvochtiger in de kamer CMM en matchen met de vochtigheid van de omgeving. Als de luchtvochtigheid te klein is, dat is minder dan 35%, het is nodig te verhogen van de luchtvochtigheid is iets groter dan 35%.

3. Druk

In het met voorwaarden van meten van machine-coördinaat, de druk moet het bereiken van een bepaalde waarde. Omdat de lucht dragen van CMM allemaal gas lager, lage luchtdruk zal ernstige gevolgen hebben de meetfout. Sommige gebruikers begrip hiervan is niet genoeg, een algemene lucht compressor station luchttoevoer geboden door de fabriek, die leiden tot de lucht is extreem stabiel.

4.Elektromagnetische

Elektromagnetische invloed elektrische uitrusting van de coördinaat meten van machine, omdat het elektromagnetische veld heeft veel veranderd, waardoor de coördinaat meten van machine produceert lukraak toevallige fout. Dus is er geen eventuele transformatoren, electrische vonk gereedschapswerktuigen, frequentie weerstand, booglassen, naad lasser zoals sterk elektrisch veld, magnetisch veld, en andere apparatuur in de buurt van de coördinaat meten van machine kamer.

5. trillingen

Als er een bron van trillingen, het CMM fout ook kan maken, en als de bron van de trilling anders is, de fout is anders. Het vereist daarom dat er geen trillingen machine is, ponsen machine en andere sterke bron-apparatuur.

6. licht

Licht is ook een kwestie van omgevingstemperatuur, die gemakkelijk genegeerd door mensen, vooral zonder warmte conservatoire maatregelen, opzetten van Vensters, het meten van de kamer op de hoek van twee aangrenzende muren gebouwd. In het zonlicht maakt het de temperatuur verschillende in het computerlokaal, die in een meetfout resulteren zal. De lichten van de kamer donand #39; t te dicht bij een deel van de coördinaat meten van machine.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com