Huis > Oplossingen > Inhoud

NANO 106 stukken draagbare meubilair

Sinds de 21e eeuw, samen met de geavanceerde ontwikkeling, wordt de eis van de nauwkeurigheid van alle industriële velden steeds hoger. Precieze meetresultaten zijn van precisie meetinstrumenten en de juiste meetmethode is zelfs meer betrouwbaar op het armatuur.

Bij gebruik van het armatuur, allereerst, volgens de vorm van een werkstuk bodem te worden gemeten, met behulp van een specifiek type van meubilair ter ondersteuning van het werkstuk op de vloer, en kies vervolgens volgens de vorm van de kant van het werkstuk, een paar type bevestiging klem te repareren zonder Golf.

De functies van meubilair:

1. de hoofdmacht van de armatuur (installatie tablet) kan volledig beschermen van het graniet-platform, verlengen van zijn levensduur.

2. in het kader van een eenvoudige combinatie, kan het bereiken van de meer complexe meubilair van allerlei producten.

3. het kan realiseren van de nauwkeurige herhalen positionering, hebben wij code voor elke installeren gat en de onderdelen van de armatuur. Elke armatuur-modus door deze codes kan worden opgenomen, kunt u het oplossen van de producten volgens de codes voor de volgende keer (of batch en herhaald) meting.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:overseas@cmm-nano.com