Huis > Oplossingen > Inhoud

Overzicht van NANO Royal Series CMM

Oct 05, 2017

Koninklijke is nieuw gegenereerde CNC CMMs met een volwassen en woord-klasse technologie onder massaproductie op NANO. Deze machine heeft schuin ligger precisietechnologie (gepatenteerd) ontworpen door geavanceerde F.E.M. (eindige elementenmethode), die heeft dehoge precisie, hoge prestaties en hoge constante kenmerken. De perfecte stijl van de machine, sterke stijfheid, lichtgewicht en nauwe beweegbare brug framestructuur, die geconfigureerd met de wereld beroemde hoge kwaliteit specifieke3D CMMcontrolesysteem, maakt het het zeer gewaardeerd product door te vergelijken met de concurrerende prijs en de hoge praktische kwaliteit geworden. Het treft de uitdagende klantvraag met een uitgebreide meting oplossing.

Aandrijfsysteem neemt unieke octrooi (Patent Nr. ZL 2014 2 0529248.2) draad transmissie, die garanderen dat de schijf kleurvastheid, precisie en perfecte beweging.

Drie assen vast graniet als het substraat waarvan stijfheid, sterkte en stabiliteit zijn beter dan die van andere non-ferro metalen, thermische uitzetting coëfficiënt is klein, drie assen hebben de zelfde temperatuur karakteristiek.

2.png3.png1.png


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com