Huis > Oplossingen > Inhoud

Reverse Engineering Development Direction en Key Technologies

Jul 20, 2017

Geometrische modellering is een belangrijke link in het proces van reverse engineering , de automatisering van reverse engineering geometrie modellering en veelzijdigheid is een belangrijk punt in het onderzoek van reverse engineering. Dit soort modulaire automatiseringssystemen voor geometrische modellering van de geometrie heeft de kenmerken van het ontwerpontwerpmodel weerspiegeld. De uitvoer van het B-rep-model is volledig compatibel met het bestaande commerciële CAD-systeem. De belangrijkste technologie van het systeem is de automatische extractie van eigenschappen, combinatie van vrije vorm oppervlak gladde verbinding.

Verbetering van de integratie van het systeem, sommige dingen zijn niet vereist van een CAD-model, of het snelst om producten te vervaardigen, die digitaal systeem direct met de CMM nodig hebben; Daarnaast moeten sommige producten (zoals het ontwerp van spuitgietvorm) CAE-analyse voor vele malen, CAE-model rechtstreeks door de datapunten produceren, waardoor het ontwerp- en analyseproces van het product sterk kan worden verbeterd.

微信图片_20170720090209.jpg微信图片_20170720090202.jpg

CMM kan in twee typen worden verdeeld: contactmeting en niet-contactmeting . Contact metingsmethode door middel van sonde sensor contact met monsters en record de coördinaten op het oppervlak van de steekproef, die kan worden onderverdeeld in sommige trigger type en continue type data acquisitie methode. Voor de lucht- en ruimtevaart-, automobiel- en andere industrie kunnen we meestal contactmeting van grote monsters kiezen om aan de nauwkeurigheidseisen te voldoen. Omdat we in de type meetmeting kunstmatig de contactpunten kunnen plannen, zoals meer punten op het gebied van grote kromming of scherpe kromming of minder punten in het vlakke gebied. Gecombineerd met de modelleringsmethode kunnen gegevenspunten het formulier organiseren volgens de vereisten van de modelgebouwde software. Vervolgens bouw het CAD-model volgens het kunstmatige naar karakteristieke lijn- en curve rooster, waardoor de moeilijkheid en de werklast van de gegevensverwerking worden verminderd. Het enige nadeel van deze methode is de inefficiëntie.


Informeer ons als u vragen of adviezen heeft

E-mail: overseas@cmm-nano.com