Huis > Oplossingen > Inhoud

Reverse Engineering (I)

Jul 06, 2017

Reverse engineering noemt ook reverse technologie, dat is een productontwerp technologie reproductie proces. Het betekent dat Omgekeerd onderzoek en analyse naar een doelproduct, dan de productstroom, organisatiestructuur, functionele kenmerken en technische specificaties afleiden en verkrijgen . Door al deze processen kunnen we een vergelijkbaar product maken. Omgekeerde engineering komt uit de analyse van hardware in commerciële en militaire velden. Het streeft ernaar om de ontwerpsanalyse van een eindproduct direct af te leiden wanneer de benodigde productie informatie niet makkelijk kan worden verkregen.

image.pngimage.png

   3D scanner       Snelle Video Meetmachine

Reverse engineering kan ook intellectuele eigendom beschermen. Bijvoorbeeld, op het gebied van geïntegreerde schakelingen, als u vermoedt dat een bedrijf inbreuk maakt op intellectuele eigendom, kunt u omgekeerde techniek gebruiken om bewijs te vinden. De producten aangeboden door Nano Metrology Heb de reverse engineering functie die in de volgende velden kan worden gebruikt:

Interface ontwerp. Door interoperabiliteit wordt omgekeerde techniek gebruikt om samenwerkingsprotocollen tussen systemen te identificeren.

Militaire of commerciële velden. Om de nieuwste onderzoeks- of productprototypes door reverse engineering te krijgen.

Document verbeteren. Als de originele documenten onvoldoende plaatsen, wordt omgekeerde techniek gebruikt om de vereiste gegevens te verkrijgen om de laatste status van het systeem te aanvullen of te begrijpen.

Software upgraden of updaten. Voor de noodzaak van verandering voor functies, compliance, veiligheidseisen, reverse engineering wordt gebruikt om bestaande of oudere softwaresystemen te begrijpen, om het werk te evalueren die nodig is om het systeem bij te werken of te transplanteren.

Maak geen licentie / onbevoegde kopie.

Productanalyse. Reverse engineering is gebruikt om de manier waarop het product werkt, de componenten, de schatting en mogelijke inbreuken te onderzoeken.

functies

Reverse engineering is wijd gebruikt voor de nieuwe productontwikkeling en productmodificatie ontwerp, imitatie, kwaliteitsanalyse testen en andere gebieden, haar rol is om

1.      Verminder de cyclus van het productontwerp, de ontwikkeling, versnelt de upgrading van producten;

2.      Verminder de kosten en het risico van de onderneming om nieuwe producten te ontwikkelen;

3.      Versnellen van de modellering van producten en serie ontwerpen;

4.      Geschikt voor single-piece en kleine batch onderdelen productie, schimmel productie.


Informeer ons als u vragen of adviezen heeft

E-mail: overseas@cmm-nano.com