Huis > Oplossingen > Inhoud

Reverse Engineering (II)

Jul 10, 2017

Reverse engineering ontwikkeling richting en belangrijke technologieën

Geometrische modellering is een belangrijke koppeling in omgekeerde techniek , de verbetering van de automatisering en de algemeenheid van geometrische modellering is een hoofdrichting van reverse engineering onderzoek. Dit soort van reverse engineering geometrische modelleringsautomatiseringssystemen heeft de kenmerken van functiemodellering die de ontwerpintentie weerspiegelt, de organisatie van datapunten is niet beperkt, het output b-rep model is volledig compatibel met het bestaande commerciële CAD-systeem. De belangrijkste technologie van het systeem is de automatische extractie van functies, de gladde verbinding van het samengestelde vrije oppervlak.

3.jpg

CMM meting kan worden verdeeld in twee categorieën: contactmeting en niet-contactmeting. Contactmethode registreert de coördinatenpositie van het oppervlak van het monster door contact te maken met het monster, en kan worden verdeeld in punt-triggerende en continue data-acquisitiemethoden. Voor de lucht- en ruimtevaart-, auto- en andere industrieën en meting van grote steekproefdelen, om te voldoen aan de precisievereiste, gebruiken we meestal het contacttype. De puntsnelheidsmeting in het contacttype kan handmatig worden ontworpen, het is mogelijk om meer meetpunten in gebieden met grote kromming te verkrijgen en minder punten kunnen worden gemeten in relatief vlakke gebieden. In combinatie met de modelleringsmethode kan de meting van een werkstuk handmatig worden gepland volgens zijn kenmerken van verschillende gebieden. Dan kunnen we de hoofdkenmerken krijgen en kromlijnig die de vorm van de meeste beïnvloeden. De data punten kunnen volgens vereiste worden georganiseerd en een benodigde software opnieuw opbouwen. En dan kan het CAD-model van het object worden gereconstrueerd volgens de kenmerken van de lijn en de curve en de werklast van de verwerking verminderen.

Niet-contactmeting Is voornamelijk gebaseerd op het basisprincipe van optica, akoestiek, magnetica, enz. Een bepaald aantal fysieke simulaties wordt door middel van een passend algoritme omgezet in een coördinaat punt op het oppervlak van het monster. Bijvoorbeeld, met laser optische verplaatsingsmeting is de laservluchttijd in de afstand tussen het gemeten punt en het referentievlak. Door de eenvoudige werking is de niet-contactmetingstechnologie die door de laserbereikmethode wordt voorgesteld, snel ontwikkeld en is het steeds meer gebruikt.


Informeer ons als u vragen of adviezen heeft

E-mail: overseas@cmm-nano.com