Huis > Oplossingen > Inhoud

Voorzorgsmaatregelen betreffende veiligheid van CMM

Sep 08, 2016

1. de exploitant en de persoon die onderhoud moet vertrouwd zijn met de bijbehorende kennis over de CMM. Zij moeten ook hebben gerelateerde ervaring. Vervolgens kunnen de personen de operatie doen...

2. de bewegende delen van de CMM hebben potentiële mogelijke schade aan mensen. Tijdens de operatie, is het strikt verboden om te plaatsen uw lichaam in de ruimte voor meting van de machine, vooral je hoofd onder de Z-as.

3. Wanneer de machine draait op de standby-modus niet leunen op de machine of zitten op de werktafel.

4. Wanneer de machine draait, plaats geen andere werkstukken of items in de meting ruimte, vooral een deel van uw lichaam.

5. niet elk item onderweg gids, met name de spullen die vette en vuile plaatsen.

6. Wanneer de exploitant is te plaatsen of het nemen van het werkstuk, gelieve de desbetreffende onderdelen van het CMM verplaatsen naar veilige posities en druk op de noodknop, plaats dan of nemen van het werkstuk.

7. Wanneer stylus per ongeluk geraakt wordt, zal het CMM stopt automatisch. Wanneer sonde lichaam of hoofd- en Z-as hit ander object, het kan leiden tot schade aan apparatuur en accessoires. Druk op de noodschakelaar voordat botsing.

8. plaats CMM in trillingen omgeving.

Algemene regels:

a) nadat u beschikken over een grondige kennis van hoe te nemen beschermende maatregelen en behandelingen in geval van nood, en vervolgens probeert uit te voeren van de machine.

b) verbeteren veiligheidsbewustzijn aan in het geval van de factor die onveilige ongeval kan veroorzaken.

c) nadat u een grondige kennis van hoe hebt te nemen beschermende maatregelen en behandelingen wanneer de noodsituatie plaatsvindt, kunt u proberen om te beginnen met de machine.

d) regelmatig controleren of sommige delen los, afvallen of gebroken krijgen.

e) teak maatregelen ter voorkoming van veiligheidsvoorzieningen werkzaamheid verliest.

f) terwijl de machine wordt geïnspecteerd en onderhouden, de werking van de machine is verboden.

g) het is niet toegestaan om te gebruiken het CMM, als de datum van de accreditatie is verlopen.

h) een gebroken machine is verboden te gebruiken. Gelieve te stoppen met het gebruik onmiddellijk verwijderd zodra er iets mis met de machine is.

i) Noteer de problemen bij het dagelijks gebruik, de after-sales-technicus zal het probleem zo spoedig mogelijk oplossen.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:overseas@cmm-nano.com