Huis > Oplossingen > Inhoud

Het automatische video meetinstrument

Aug 10, 2017

Het automatische Video Meetinstrument is de belangrijkste meetapparatuur van het traditionele optische tijdperk, dat in de afgelopen decennia een grote bijdrage heeft geleverd aan de industriële ontwikkeling. Vergeleken met het traditionele meetinstrument heeft de Video-meetmachine hoge precisie en stabiliteit, die de hoge standaard en de hoge precisie van de fabricageindustrie hebben bevorderd en de nieuwe meetstandaard van de industrie is geworden.


1.jpg2.jpg3.jpg


De video-meetmachine ( VMM ) transformeert de traditionele gereedschapsmeteringsmodus in de optische projectie om de computerschermmeting verder te verbeteren op basis van de digitale beeldtijd. De ontwikkeling van meettechnologie heeft aangetoond dat er een overgangsproduct is met de weergave van de linkcomputer, die momenteel in de ontwikkelingsfase is. Het bedieningsprincipe van het video-instrument is gebaseerd op de computer meetmethode en de krachtige ruimtegeometrie software. Het automatische optische meetinstrument kan worden verdeeld in het digitale automatische meetinstrument en met het handbediende meetinstrument.

De ontwikkeling van de digitale tijdperk bevordert de meettechnologie van lange stap, mensen omwille van precieze procesbehoefte, automatische videometer is ook de onvermijdelijke uitkomst van The Times. Net als de andere digitale technologieën bestaat VMM uit software en hardware. Het digitale imaging systeem, dat een gedachte heeft op de videometer, installeerde software met zijn eigen ziel. Meettechnologie komt in de digitale leeftijd.


Informeer ons als u vragen of adviezen heeft

E-mail: overseas@cmm-nano.com