Huis > Oplossingen > Inhoud

De oplossing van de vervorming van de gegevens en de toepassing van CMM

Reverse-engineeringis een complex CAD-technologie, het was gebaseerd op een model van het product, met behulp vandrie coördineren meetmachinewederopbouw van de drie-dimensionale modellering van producten in de PC, en vult u vervolgens het productontwerp.

Bij de meting van de grote en flexibele producten, die vaak voor de hand liggende vervorming, kan niet de meting van de resulterende gegevens correct weerspiegelen de geometrie van het product. Zo elimineren de geometrische vervorming heeft grote betekenis op het geometrische modelleren.

A. vervorming verwerking principe

De vervorming van de producten kan worden teruggebracht tot een aantal eenvoudige vorm van superpositie van lineaire of niet-lineaire.

1. treksterkte vervorming: de lengte van het werkstuk rek of compressie

2. shear deformation: twee delen van de relatieve beweging schuintrekken langs de richting van de externe kracht

3. buigen uitwijking: de middenlijn van de balk wijzigen van rechte lijn in een curve

4. torsional vervorming: een dwarsdoorsnede van een bar rond de as van rotatie

Hoewel er vier basisvormen van vervorming zijn, maar er veel overeenkomsten in de natuur zijn, kan het gebruik van deze kenmerken vereenvoudigen het wiskundige model.

B.het belangrijke techniek in de deformatieproces

Voor deze werk-stukken met complexe vorm is de puntgegevens relatief dicht te maken het moeilijk om te herkennen van werkstuk functie. Op hetzelfde moment, is vanwege het werkstuk contour punt genoeg om uit te drukken van het werkstuk lichaam ondertekent, dus gewoon behoefte om te gaan met de vervorming van het werkstuk contour punt uitvoer scherm. Na verwerking, volgens de juiste informatie van contour punten, voeren hetzelfde proces op de innerlijke contour punten die niet in productie geweest.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com