Huis > Oplossingen > Inhoud

De ontwikkeling van tendens van Instrument en Meter industrie

Dec 15, 2016

Op dit moment is de instrument en meter industrie in snelle ontwikkeling in China. Met de uitbreiding en innovatie van de aanleg van de infrastructuur, engineering machines wordt de hoofdstroom van de industrie op grote schaal onder het duwen door nieuwe urbanisatie apparatuur, de vraag van engineering mechanische instrument industrie zal surge. Echter, samen met de toename van machines bouwproducten en de verhoging van de moeilijkheidsgraad van de bouw van het project, engineering van machines markt concurrentievermogen versterkt in de toekomst. Dus onder de sterke markt uitdagingen, bouwmachines, die kan voldoen aan de huidige omstandigheden van de bouw en de efficiënte kan markt erkenning te krijgen.

1. milieubescherming

Onlangs, milieuprobleem geweest steeds ernstiger. Op hetzelfde moment is de vervuiling van machines apparatuur machinebouw groter in China. Maar China is de worldand #39; s grootste bouwplaats, daarom, engineering van de machines is uitgegroeid tot een grote last. Vandaag, op de nationale tenuitvoerlegging van de bescherming van het milieu worden versterkt, is er enorme vraag van de bescherming van het milieu engineering machine.

2. intelligentie

In bouw machine-industrie, het gebruik van intelligente productie technologie kan niet alleen zorgen voor de stabiliteit van de productkwaliteit, productiviteit van de arbeid, verbetering van de arbeidsomstandigheden en de intensiteit van de arbeid van de werknemers, ook kunnen versnellen de opwaardering van de transformatie van de onderneming, ontdoen van de homogeniteit van de product-competitie, verbetering van de merkwaarde van product. Op de terugweg van intelligente producten, engineering van de machines in het gezicht van wrede situatie van de internationalisering van de binnenlandse markt concurrentie en overleven in de uitdaging van nieuwe technologie, die beste kwaliteit, laagste kosten moet, de beste service om het doel van intelligente te bereiken. Daarom, op de weg van intelligente Bouwmachines, moet er een proces van continue onderzoek en innovatie en engineering machines intelligente tendens is duidelijk.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com