Huis > Oplossingen > Inhoud

De ontwikkeling van 3D dimensionale meten Tool (I)

Oct 20, 2016

Met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, zijn veel gebieden steeds aan de eisen voor het meten van de grootte en vorm van de parameter van werkstuk voorgesteld. Op dit moment hoewel mensen hebben met succes ontwikkeld voor vele soorten meten van methoden en instrumenten, allemaal hebben ze de beperking van de kosten, meetbereik en nauwkeurigheid enz., welke detotstand #39; t voldoen aan de behoeften van de ontwikkeling van wetenschap en technologie. Hieronder zijn voor- en nadelen van 3D meten tool.

A. Contact meten

a. CMM

Drie dimensionale contact meetmethode is ontwikkeld vanuit de traditionele sonde type. Tegenwoordig, dedrie coördineren meten machine(CMM)is succesvol model in de ontwikkeling van de methode en het voornaamste gebruik van 3D-gereedschappen. Drie coördineren meetmachine is niet alleen een soort multifunctionele meetinstrumenten maar een soort van hoge precisie, sterk uitgebreide geometrische meetapparatuur. Het is op basis van precisie machines, precisie instrument ontwerp, elektronische technologie, computertechnologie, softwaretechnologie en geavanceerde technologie.

Drie coördineren meetmachine in het algemeen bestaat uit de hoofdstructuur, de meetinstallatie, het controlesysteem,sonde systeem, apparaat, computer en randapparatuur zoals printers en displayer weergeven. Hun relatie is hieronder weergegeven.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com