Huis > Oplossingen > Inhoud

De ontwikkeling van 3D dimensionale meten Tool (II)

Oct 24, 2016

B. de Developemnt van de sonde systeem

In hetcoördineren meetmachine (CMM), de uitvoering van onderdelen die kunnen realiseren meting direct is de sonde, rechtstreeks beïnvloedt de meten nauwkeurigheid, de mate van automatisering van de werking en de doeltreffendheid van de testen. Dus besteden de coördinaat machinefabrikanten en onderzoekers meer energie om te bestuderen van de hoge prestaties meetsonde.Sondekan worden gezien als een sensor waarvan type, de structuur, het beginsel, prestaties is veel ingewikkelder dan algemene meten hoofd.

In termen van haar studie van de sonde:

(1) te onderzoeken en ontwikkelen van eenvoudige structuur, nieuw type,hoge precisie van de meting van de driedimensionalesonde, speciaal geschikt voor het meten van de micro-werkstuk en geschikt voor hoge snelheid meetsonde.

(2) om de sonde accessoires, de functie van de coördinaat machine uit te breiden.

(3) te ontwikkelen contactloze meting sonde en verbetering van de meetnauwkeurigheid en uitbreiden van het bereik en de reikwijdte.

C. voor- en nadelen van CMM

Drie coördineren meetmachine als een moderne grote nauwkeurige en uitgebreide meetinstrument, heeft de belangrijke voordelen, waaronder:

(1) Sterke flexibiliteit, die ruimtelijke coördinaten punt meting realiseren kan, kan gemakkelijk meten verschillende onderdelen van de driedimensionale contour grootte en positie parameters;

(2) hoge precisie meting en betrouwbaarheid;

(3) digitale bediening van de rekenkunde en programma gemakkelijk kunnen realiseren, en heeft een hoog intelligent niveau.

Drie coördineren meetmachine heeft echter ook zijn eigen tekortkomingen. De eerste is duur, hogere eisen voor de marktdeelnemers.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com