Huis > Oplossingen > Inhoud

De ontwikkeling van 3D dimensionale meten Tool (III)

Oct 27, 2016

D. contactloze meting

De contactloze methode te meten driedimensionaal werk-stuk is voornamelijk verwijst naar de optische methode. Er is de aanwezigheid van het meten van de kracht in detraditionele contact metingmethode. Het moet RADIUS-compensatie van sonde als tijdig lang meten. Maar optische contactloze meting technologie met succes de bovenstaande problemen opgelost, en worden gekoesterd door haar hoge respons, hoge resolutie. Met allerlei soorten hoogwaardige componenten zoals halfgeleider-laser, charge - coupled apparaat, beeldsensor, de opkomst van positie gevoelige apparaten, enzovoort, de optische contactloze meting technologie krijgt snelle ontwikkeling. In de afgelopen jaren heeft alle soorten ofoptical meettechnische bereikt grote ontwikkeling in een bepaald veld.

Laser methode voor het scannen wordt aangenomen in de optische beroemde driehoek, met de charge - coupled device of gevoel van positie gevoelige apparaat uit digitale laser Beeldacquisitie te voeren. Het gebaseerd op CCD sensor, die voorkomen dat de opeenhoping punt reflectie en verstrooiing licht, en de resolutie van één pixel is hoog. Dus met behulp van CCD, krijgt een grotere nauwkeurigheid van de meting.

In het algemeen, teneinde dehoge nauwkeurigheidvoor meting, kalibratie moet worden getest op het oppervlak die vergelijkbaar is met het oppervlak van het object.


Infrom gelieve ons als u vragen heeft of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com