Huis > Oplossingen > Inhoud

De ontwikkeling van meting in de toekomst

Nov 28, 2016

Meting is een oude en opkomende business, het is ontwikkeld samen met de sociale ontwikkeling voor productie en wetenschap-technologie. Tegelijkertijd is het ook markeert van het niveau van de modernisering van een land meten van werk. Meten van werk is een manier om de verbetering van het economische voordeel van industriële ondernemingen, en is ook een garantie ter verbetering van de productie en de kwaliteit van de producten.

In economische activiteiten, meer dan 80% van de industriële productie kan gerealiseerd worden alleen na een meting, meten van de activiteiten in de geïndustrialiseerde landen draagt 4% ~ 6% tot het bruto nationaal product (BNP), meting is het "oog" van de industriële productie. Meettechnische behaalde in de afgelopen 25 jaar, met de opkomst van 3D laserscanner en optische technologie, de snelle ontwikkeling. Dientengevolge, dit veld zal realiseren verdere ontwikkeling van de nieuwe functies in de toekomst, waardoor de capaciteit, kwaliteitscontrole en testen. Nieuwe ontwikkelingsinspanningen zal ook leiden tot verandering van het productieproces.

De metrologie testen baan zullen worden verplaatst van het laboratorium naar de productie werkplaats. De sleutel van deze verschuiving is de draagbaarheid, eenvoud en flexibiliteit van apparatuur. Bovendien, de meting zal worden uitgevoerd in het geval van geen menselijke tussenkomst, het productieproces zal zitten kundig voor zichzelf corrigeren volgens het resultaat van automatische meting.

Omdat demeetapparatuuris meer en meer dicht bij de productie workshop, het moet zijn eenvoud en gemak te gebruiken, waardoor de fabrikant testen van de delen. De inspectie en controle van de kwaliteit van delen zullen niet langer een parallel proces, zal een integraal onderdeel van het productieproces. Meting zal het uitvoeren van meerdere malen in het productieproces omvat, zo zijn er verschillende maten voor de reserveonderdelen worden samengesteld.

Nu, meer en meer moeten uitvoeren van kwaliteitscontrole en testen direct in de productie werkplaats. De meetapparatuur zal dus meer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen. Het kennisniveau van de operatie en vereiste professional zal ook afnemen.

Menselijke tussenkomst zal in de toekomst worden vervangen door het automatische systeem voor het meten. Omdat de programmering waarschijnlijk de nachtmerrie van kwaliteitscontrole groep onmiddellijk is, zullen zij meer geneigd zijn tot het nemen van flexibele en intuïtieve software en hardware-integratie. Aan het eind van de dag, het gewoon een beetje simpel, daarom kunt robot scheiden records en voeren over de programmering van het pad.

Tot slot zullen de intelligente meting een volledige omkering van het productieproces. Gebaseerd op geautomatiseerdemeting oplossing, automatische correctie fabricageproces zal realiseren. Dit concept is in feite de gemeenschappelijke wens van vele futuristen.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com