Huis > Oplossingen > Inhoud

Het verschil tussen CMM en normale meting (I)

Oct 13, 2016

Met de ontwikkeling van moderne industrie, de eisen van de vorm van mechanische onderdelen worden meer en meer ingewikkelde, dan vereist ook een snelle en betrouwbare meetmethode om samen te werken.Drie coördineren meetmachine (CMM)Als een soort van hoge efficiënte precisie meetinstrumenten, die voldoen aan de bovenstaande vereisten voldoet. Daarom wordt veel gebruikt in de productie van machines, instrument productie, elektronische industrie, lucht-en ruimtevaart en nationale defensie-industrieën. Speciaal geschikt voor het meten van lichaamsdelen, sterft, precisie gieten, auto shell, motoronderdelen, CAM en vliegtuigen Typ tekst waarmee ruimte oppervlakte delen gebogen.

1. de meting van de geometrische afmetingen en vorm

De meting van de meetkunde werkstuk grootte en vorm, de conventionele methode moet meestal zelfstandig uitvoeren. Vooral in de meting van werkstuk vorm heeft zij eisen eisen van het werkstuk. Het kost veel meer tijd dan de werkelijke meting, zoals bij het meten van planeness in de tablet, we moeten aanpassen van de drie snel oppervlakte punten in dezelfde hoogte als de tablet.

In tegenstelling tot conventionele methoden, kunt CMM gelijktijdig meten, de grootte en vorm. Drie coördineren meten machine betreft het gemeten voorwerp als de verzameling van een aantal afzonderlijke punten. Volgens het gemeten voorwerp en de verschillende eisen, het nummer uit de collectie van verschillende afzonderlijke punten in plaats van het gemeten voorwerp, door middel van de berekening om te bepalen van de grootte en vorm van het object te meten. Voor het meten van het werkstuk, allereerst is de kalibratie van de sonde te elimineren invloed van de fout als gevolg van veranderendeecologische toestand. En dan volgens de design basis van artefacten of proces benchmark, moeten we op zoek naar werk-delige coördinatensysteem. Er is geen verplichting van het werkstuk klemmen en aanpassen, we hoeven alleen te houden van het werkstuk stabiel blijven.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com