Huis > Oplossingen > Inhoud

Het verschil tussen CMM en normale meting (II)

Oct 17, 2016

Positie fout wordt geassocieerd met de werkelijke bedrag factoren op de veranderingen van de elementen wordt gemeten. Als de benchmark van de werkelijke delen heeft ook vorm fout, dus het hoeft te simuleren benchmark elementen in conventionele metingen, die meestal het oppervlak met genoeg vorm gebruiken.

Bij het gebruik vandrie coördineren meetmachine, we hoeven alleen te meten verschillende coördinaat punten op het werkstuk, vervolgens parallel fout kan worden berekend door de computer. De CMM nauwkeurigheid meten precisie hangt, het heeft niets te maken met artefacten van plaats, zodat het meer dicht bij de werkelijke situatie van onderdelen worden getest.

Oppervlakte meting kan worden onderverdeeld in twee soorten: één is de theorie van de gemeten oppervlakte vorm heeft gekend, dan beoordelen de werkelijke oppervlakte, in feite het vereist vaak meten gebogen oppervlak profiel fout; Anderzijds is de theorie van gekromde oppervlakte vorm is onbekend, volgens de werkelijke gemeten gegevens passend theorie oppervlak. De conventionele methode wordt voornamelijk gebruikt voor de eerste soort meting.

Tijdens de meting met behulp van CMM, nodig wij alleen te plaatsen van de onderdelen worden getest op de werkbank en juiste plaatsing en uitlijning, meten van meerdere punten in de modus voor handmatige meting en vergelijken van de meetresultaten met theoretische contour.

Conventionele meetmethode heeft niet alleen arme herhaalbaarheid maar lage Meet-efficiëntie. Drie coördineren meetmachine is moeilijker te beheersen dan conventionele meetinstrumenten, maar het de geometrie grootte en vorm op hetzelfde moment meten kan. In de fout van de positie van de meting hoeven we niet ondersteunende apparaat aan simulatie benchmark te gebruiken. CMM is bovendien methoge nauwkeurigheid van de metingen efficiëntie te meten, die is een must in het vervaardigen van de kwaliteitstest.


Gelieve ons te contacteren als enige quesrions of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com