Huis > Oplossingen > Inhoud

De invloed van temperatuur en vochtigheid op de CMM

De normale bedrijfstemperatuur van drie coördinaat meten machine(CMM) is 20 ℃±2 ℃, en de luchtvochtigheid is 40% - 70%. De temperatuur van CMM is gestegen van onder naar boven, en de temperatuur verandert elk moment. Dus het verschil van elke as raspen temperatuur en delen temperatuur zal invloed hebben op coördineren de drie precisie van de meting meet machine. In feite, als de luchtvochtigheid te groot is, zal het slecht corroderen het zwevende blok en bepaalde kernonderdelen van de belangrijkste voor het meten van machine, die rechtstreeks schade aan het instrument toebrengen zal. Zodat we zoveel mogelijk om de binnentemperatuur en luchtvochtigheid worden gecontroleerd in het normale bereik, ter verbetering van de precisie van drie coördineren meetmachine.

 NANO Metrology is a manufacturer of Precision measuring machine

Drie coördineren meetmachine als een soort precisie meetinstrumenten, tijdig onderhoud kan verlengen de levensduur van de machine, kan garanderen de nauwkeurigheid en verminderen van het percentage mislukkingen.

Drie coördineren meetmachine is strikt voor het milieu, dus we zijn verplicht om strikt de kamertemperatuur en luchtvochtigheid.

Gas dragen van CMM is nooit dragen structuur in theorie, maar als de bron van de lucht is niet schoon, dat wil zeggen, met olie, water of onzuiverheden, waardoor gas invloed kunnen blokkeren, serieuzer het gas gezien en zwevende spoor kras. Dus we moeten regelmatig controleren van de machine lucht en afvoer van water, regelmatig schone filter en olie-waterafscheider. Air bron ook moet aandacht worden besteed om, lucht compressor of gas levering van Gashouder ook moeten regelmatig gecontroleerd.


Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:overseas@cmm-nano.com