Huis > Oplossingen > Inhoud

De invloed op de Scanning veroorzaakt door CMM dynamische prestaties

Feb 16, 2017

01. dynamische prestaties Barrier

Coördinaten meetmachine (CMM) dynamica beperkt de nauwkeurigheid van hoge scansnelheid, verstoort de hoge scansnelheid.

Scannen meting verschilt van het triggertype , meetmachine de massatraagheid van het hele proces erven, de dynamische prestaties belangrijker zijn dan statische prestaties. De massatraagheid veroorzaakt vervorming van meetmachine structuur, en het is moeilijk te voorspellen.

Traditionele aftastsysteem aan de nauwkeurigheid van aftasting door vermindering van de snelheid, is een compromis werkwijze voor dynamische prestaties barrière.

02. Dynamic Error

Het scannen kan traagheidskracht produceren, zo niet de traagheidskracht verandert, zal de meetfout veroorzaken.

Bij het meten van discrete punten, het beeld van de traagheidskracht is niet significant, maar bij het scannen van de invloed van de versnelling en de resulterende inertie zijn evident. Met de toenemende snelheid, versnelling verhoogt ook. In feite, de versnelling toeneemt sneller, in een typische kromme van aftastbaan, het versnellingstempo verandering is het kwadraat van het toerental veranderingssnelheid.

Onder de voorwaarde van lage snelheid, kan de invloed van traagheidskracht verwaarloosbaar. Die traditionele scanning systeem zonder enige vorm van dynamische compensatie kan alleen werken in de lage snelheid regio. Als de snelheid toeneemt, zal het de belangrijkste factoren die de meetprestaties geworden. En de meeste van de CMM wordt gebruikt in een productie-omgeving , het meten van de tijd is erg belangrijk. Als je meting sneller kunnen voltooien, het voordeel is heel duidelijk.


Laat het ons weten als u vragen of advies

E-mail: overseas@cmm-nano.com