Huis > Oplossingen > Inhoud

De methode voor het elimineren van de fout van CMM

Tegenwoordig drie coördinaat meten machine(CMM) is meer en meer algemeen gebruikt, maar geen precisie instrument software ingrijpende gevolgen hebben voor onze meetnauwkeurigheid. CMM als één van de meest voorkomende meting software, kan er veel problemen in het proces van kunstmatige operatie, die tot de invloed leiden op het meten van de nauwkeurigheid. Op zoek naar een meer doeltreffende manier te verminderen fout is een dagelijkse must voor meting industrie geworden. Wat is de beste manier om te elimineren van de fout van drie coördinaten, hieronder zijn enkele tips:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Allereerst, wanneer we nu op zoek bent naar de manier om het verminderen van de fout van drie coördineren meetinstrument, de beste manier is om te overwegen het model of de configuratie van de producten uitvoerig, anders kan backfire. Als we een handmatige type gebruikt, de elke marktdeelnemer in het proces met behulp van moet proberen te houden van de dezelfde meetpunt voor snelheid, zodat maximale verminderen de fout veroorzaakt door de kunstmatige exploitatie.

Ten tweede, als we de automatische meetmachine, op het tijdstip van elke meting gebruiken, automatische meetelementen met constante snelheid modus, het kan sterk verminderen het meten kracht effect op de meetresultaten. Bovendien, bij de keuze van het meetinstrument elementen, moet de nuttige lengte lang zoveel mogelijk, vooral het base-element. Dit kan het effect van meting garanderen.

Al met al, zoals de rol van drie coördinaat meetinstrument in de toekomst meer en meer belangrijk is, kunnen gebruikers geconfronteerd met een heleboel factoren die de juistheid ervan, dus we beter kunnen omgaan met de methode zouden voor het verminderen van deze fouten om nauwkeuriger meting resultaten te krijgen.


Informeer me als u vragen heeft of advies

E-mail:overseas@cmm-nano.com