Huis > Oplossingen > Inhoud

De multifunctionele videomatenmachine

Dec 14, 2017

Ongeacht welk instrument, zolang we werken, altijd hopen dat het multifunctioneel kan zijn, dus hoe de multifunctionele video-meetmachine te realiseren.

Omdat de tweedimensionale regelaar van videomeetinstrumenten en de combinatie van gereedschapswisselaar van multifunctionele machine de artefacten in een multistep-proces met klemwerking kunnen voltooien, kan het gebruik van meerdere detectietechnologie ook leiden tot een verscheidenheid van foutdetectie van het project op hetzelfde instrument. waarmee het werkstuk van het ene naar het andere instrument kan worden bewaard.

Er zijn echter veel problemen die moeten worden opgelost

Er zijn enkele problemen die moeten worden opgelost door het gebruik van multisensortechnologie om het oude beeldmeetinstrument te transformeren. Hoewel het vrij gebruikelijk is om het enkele punt van het beeldvormingsinstrument te upgraden naar de scantrigectorkop, is de videoprobe-kop beperkt in de videomeetmachine.
Dit komt omdat de videosonde meestal veel zwaarder is dan de trigger-kop, en de mechanische structuur van de oude imaging-meter kan het gewicht niet dragen
Daarnaast vereist het gebruik van het videosensor-systeem ook een speciaal verlichtingsapparaat, dat meestal niet beschikbaar is op de beeldmeter die de trigger-kop gebruiktLaat het ons weten als u vragen of advies heeft

E-mail: overseas@cmm-nano.com