Huis > Oplossingen > Inhoud

Het Effect van de druk op de lucht dragen van CMM.

Sep 29, 2016

1. Druk

Onder normale werkdruk, wordt de dikte van het luchtruim tussen lucht peiling en gids spoor vastgesteld, die kunnen zorgen voor goede herhaalbaarheid vanCMM. Als de druk van luchttoevoer fluctueert, de verandering van de vooraf aanscherping kracht van de lucht lager dienovereenkomstig zal leiden tot de verandering van inter membraan ruimte. Wanneer de inter membraan ruimte erg klein wordt, is er een bepaalde wrijving tussen de lucht peiling en gids spoor, die leiden relatieve wrijving tussen de lucht peiling en gids spoor tot kan wanneer de machine draait. Het kan zelfs serieus krassen veroorzaken op gids per spoor en van het influent machine prestaties.

 Precision coordinate measuring machine(CMM)

2. het effect balans cilinder

Evenwicht cilinder wordt gebruikt om het evenwicht van de Z-as. Wanneer de Z-as zwaartekracht gelijk aan de aantrekkelijke kracht gegenereerd door cilinder luchtdruk, zal de Z-as evenwicht houden. Zodra de cilinder aantrekkelijke kracht minder dan de zwaartekracht is, zal het systeem van het hele saldo zijn onbeheerst. Z-as, alsmede het hoofd van de sonde zal drop-down. Het kan schade aan de sonde en de Z-as. Het is daarom zeer noodzakelijk om de juiste druk van samengeperste lucht voor CMM garanderen.

 3D Measuring Machine

Hoewelons bedrijfheeft genomen een verscheidenheid van maatregelen ter bestrijding van de negatieve uitslag van schommelingen van de samengeperste luchtdruk, om te garanderen dat u, kunt u de CMM normale luchtdruk van CMM gelieve strikt te regelen.Informeer ons als u vragen heeft of advies

E-mail:Overseas@CMM-nano.com