Huis > Oplossingen > Inhoud

De problemen en de ontwikkeling trend van non-contact Meetmethode

Oct 31, 2016

A. De real-time meting . In de industrie gebied, is het belangrijk om de kosten te verlagen en de efficiëntie te verbeteren en de kwaliteit, zodat real-time 3D meetveld heeft problemen worden opgelost te worden. Real-time 3D-vorm meting kan weergave te realiseren en 3D-coördinaten meting met succes, de productie controle en online kwaliteit van opsporing, en de sleutel is om de hoge snelheid online berekening realiseren.

B. Voor degenen die niet geverfd met een reflecterend oppervlak en objectvorm kan direct worden gemeten op het oppervlak. Voor mensen met een reflecterend oppervlak kunnen uitvoeren 3D-vorm meting , in dit gebied heeft een dringende behoefte, maar bijna geen dergelijk onderzoek op dit gebied. Volgens de huidige meettechniek meten met reflectie op het oppervlak van de gietvorm oppervlaktevorm, gelieve te gebruiken poeder aangebracht op het oppervlak, zal vertragen de meetsnelheid en nauwkeurigheid van de meting verminderen.

C. Om de beoordelingsstandaard optische systeem voor driedimensionale metingen. Een belangrijk onderdeel van de standaard moet worden opgenomen:

1. Grootte, oppervlakteruwheid en materiaalnorm monstercomponenten;

2. Het wiskundige model and error kenmerken;

3. snelheid en het bereik meten;

4. Herhaalbaarheid en terugkeer proces;

5. kalibratieproces;

6. Betrouwbaarheid assessment.

D. hoge precisie groot meetbereik. De meeste meetsysteem zal het opzetten van nauwkeurigheid compromis volgens het meetbereik is het echter ook nodig hoge precisie .

E. Meetsysteem ijking en optimalisering en sensorontwerp. Kalibratie van het systeem en optimalisatie is de sleutel tot de meetnauwkeurigheid te verbeteren.

F. Benadruk scenario's met de taak beperkingen. Optimale selectie voor verschillende gebruiksdoelen, stellen een doel en taakgerichte meetsysteem.


Laat het ons weten als u vragen of advies

E-mail: overseas@cmm-nano.com