Huis > Oplossingen > Inhoud

De redenen en oplossingen om te gaan met CMM stoppen met werken (I)

Feb 23, 2017

Coördinaten meetmachine (CMM) is een soort van geïntegreerde producten die integreren mechanische, elektrische en software, zodat eventuele storing wordt verschillende aspecten op verschillende gebieden omvatten. Hieronder geven we de oplossingen volgens de belangrijkste oorzaken van CMM stoppen werken.

A. Temperatuur

1.Temperature is de belangrijkste factor van invloed op de nauwkeurigheid van meetmachine.

2.In meten machinekamer wordt de temperatuur verhoogd van onder naar boven. En het verandert de hele tijd. Dus elke as raspen temperatuur en onderdelen temperatuurverschil zal de nauwkeurigheid van de meetmachine beïnvloeden.

3.Non-temperatuurverschil Regelwerkwijze (open air conditioning enkel bij gebruik, close airconditioning zodra het apparaat uitschakelen) kan leiden tot onstabiele binnentemperatuur. De temperatuur verandert de hele tijd. De machine in een instabiele toestand, zal de meetnauwkeurigheid zeer slecht zijn.

PH20 sonde optisch

Oplossingen en vereisten:

1.In meetsoftware, we kunnen afstemmen invloed van temperatuur door lineaire correctie en temperatuurcorrectie.

2.elektrische apparatuur, computers en andere warmtebronnen moet een bepaalde afstand houden meetmachine.

3.It is beter om frequentieomzetting airconditioning kiest, moet de positie van airconditioning redelijke planning. De wind uit airconditioning blaast direct naar meetmachine is verboden, vanwege het verschil van de bovenste en onderste temperatuur moeten we de lucht richting omhoog om grote cyclus vormen, handhaven binnenlucht temperatuurevenwicht.

4.Open airconditioning wanneer het gaan om elke dag te werken in de ochtend, sluit het bij af te werken.

5. Er moet warmte behoud in de meetkamer, moet de kamer deuren en ramen gesloten zijn, verlagen de temperatuur verlies, vermijd blootstelling aan de zon.

6.Strengthen het beheer van het meten van de kamer, geen extra personeel te blijven.


Laat het ons weten als u vragen of advies

E-mail: overseas@cmm-nano.com