Huis > Oplossingen > Inhoud

De gerichte onderhoud van Video meten van Machine

Oct 12, 2017

Het dagelijks onderhoud van de video meetmachine is zeer belangrijk. Hieronder zijn sommige gemeenschappelijke fouten en enkele elementaire onderhoud-methoden worden geïntroduceerd. Wij hopen dat het kan helpen de gebruiker instrument.

1. sonde

Het grootste probleem bij het gebruik van meetinstrument is onnauwkeurig nauwkeurigheid, waarin nog een grote fout genereert. Als u bijvoorbeeld de nauwkeurigheid van x, is y en z-as onjuist. Eerst en vooral, x, y, z flashdrives en x, y raspen liniaal worden in principe aangepast als ze gaan uit van de fabriek, zodat ze niet uitpakken zodra je aankoop van de machine. Voorkom gevolgen bij het gebruik van, wees voorzichtig met het verplaatsen van de machine. Het stationaire blok van de werkbank om te voorkomen dat de botsing leidt tot een grote nauwkeurigheid fout, moet u eerst installeren.

Ten tweede, de meter moet worden geplaatst in een droge, schone en trillende omgeving. Zorg ervoor dat er een kamer met constante temperatuur, en bedek het met een stofkap wanneer niet in gebruik. Anders, zal het resulteren in de roest van de onderdelen van het instrument en de nauwkeurigheid van de optische onderdelen.

QQ图片20161213105144_副本.jpg

2.Projectie mislukking

De projectie scherm mislukking met inbegrip van het geluid, rotatie wrijving dwingen, oneffenheden, geen tellen tijdens de rotatie van de projector, enz. Dit kunnen worden opgelost door de vervanging van onderdelen en onderdelen aan te passen. Ook kan niet gebruik de hand aanraken van het projectiescherm, als er olie vlek besmeurt, kan alleen ontvette gaas te raken een paar reinigingsmiddel essentie wipe gebruiken, gebruik dan een paar schoon water om veeg schoon. Veeg moet zacht

Projectie imaging fouten, met inbegrip van beeld vervagen, contrast licht donker, donker gebied; Er zijn zwarte vlekken in de afbeelding. Om op te lossen deze problemen, kunnen we vervangen van de gloeidraad, schoonmaken van de reflector, spiegel, bankje glas, enzovoort. Installeer de voltage regulator om de kruisspanning om het stabiliseren van de lamp. Merk ook op dat de reinigingsvloeistof zacht met een mengsel van 1:4 alcohol en ether moet. U kunt ook sommige zachte wast zoals borstel om stof vandoor naar de oppervlakte.