Huis > Oplossingen > Inhoud

Het gebruik van CMM bij de auto-productie

Aug 10, 2016

In de snelle ontwikkeling van industriële productie-omgeving moeten de R & D en productie van een groot aantal complexe mechanische onderdelen alle testen spitstechnologie en instrumenten, met name in de precisie machines onderzoek, numerieke besturing machine tool productie, autodelen, productie, lucht-en ruimtevaartindustrie en de opkomst van de elektronische industrie. De coördinaat meten van machine, als een van de belangrijke grote precisie-instrument, is meer en meer gewaardeerd door onderzoekers en productie vanwege zijn handig om driedimensionale ruimte dimensie meting, die on-line detectie en automatische meting realiseren kan.

Op het gebied van de automobielindustrie is de doelstelling van de kwaliteit van de moderne industrie zo veel mogelijk te houden van de productie van de onderdelen overeenkomstig de ontwerpeisen. Als om te zorgen voor de samenhang van het productieproces en het ontwerp, moet het wel om te controleren van het productieproces. De meest effectieve methode om controle tijdens het productieproces is om nauwkeurig de grootte, maatregel na krijgen van de informatie over de grootte, de analyse en de feedback van de gegevens aan het productieproces, zodat voortdurend productkwaliteit te verbeteren. Procescontrole is de kern van het nauwkeurig meten van de omvang van werk-stukken. Drie coördineren meetmachine is één van de meest effectieve manieren om nauwkeurig meten en evalueren van de groottegegevens. En het kan in plaats van een scala aan oppervlakte prestatiemetingsprogramma's, vliegtuig prestatiemetingsprogramma's, vaste of aangepaste combinatie van dure meters en de precisie van handleiding meetgereedschappen. Daardoor sterk verminderen van de tijd die nodig is om de complexe voertuig inspectie. Drie coördineren meetmachine kunt voorzien van de fabriek productinspectie machine kalibratie, klant kwaliteit en andere functies ta tegelijkertijd terwijl het verstrekken van groottegegevens zoals productieomstandigheden van het proces van nuttige informatie voor procescontrole.

Het uiterlijk van het lichaam is de meest vanzelfsprekende weergave van voertuigontwerp en productie van niveau. En het lichaam van hoge precisie is de verzekering van de mooie vorm, tijdwinst en de kwaliteit van de auto. De kwaliteit speelt een beslissende rol in de competitie. Zo kunnen we de hoge precisie, hoge efficiëntie van drie coördineren meetmachine gebruiken om precisie testen analyse, on-line monitoring en batch monitoring voor de productie van de bedrijfstak van de auto.

Drie coördineren meetmachine als een nieuwe en doeltreffende precisie meetinstrumenten een zeer belangrijke voordelen heeft. Nu, het wijd gebruikt in de productie van machines. Wordt het universele testapparatuur in moderne industriële inspectie- en kwaliteitscontrole.


Informeer me als u vragen heeft of advies

E-mail: overseas@cmm-nano.com